Χαμός στον «αέρα» με Μαρινάκη-Σκουρλέτη: «Είστε οι χειρότεροι φασίστες, ίδιοι με την Χρυσή Αυγή» – «Έχετε τελειώσει…» (vid)

Χαμός στον «αέρα» με Μαρινάκη-Σκουρλέτη: «Είστε οι χειρότεροι φασίστες, ίδιοι με την Χρυσή Αυγή» – «Έχετε τελειώσει…» (vid)

Έντονη πολιτική αντιπαράθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς ανάμεσα στον Παύλο Μαρινάκη και τον Πάνο Σκουρλέτη για το μεταναστευτικό και τις υποκλοπές.

Πανικός επικράτησε στον «αέρα» της εκπομπής «Ώρα Ελλάδας» του OPEN ανάμεσα στον γραμματέα της πολιτικής επιτροπής της ΝΔΠαύλο Μαρινάκη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑΠάνο Σκουρλέτη.

Η «κόντρα» τους ξεκίνησε συζητώντας για τους μετανάστες στον Έβρο, ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε όταν η κουβέντα έφτασε στις υποκλοπές. «Δυστυχώς με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας, βρισκόμαστε σε μια κατάσταση όπου η δημοκρατία κλονίζεται», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Σκουρλέτης, προτού η κατάσταση εκτροχιαστεί.

«Δεν ξέρει κανείς αν πρέπει να κλάψει ή να γελάσει με αυτά που ακούει. Μίλησε ο κ. Σκουρλέτης για την υπόθεση των υποκλοπών. Το κόμμα που είχε καταγγελίες τις οποίες ουδέποτε εξέτασε από υπουργούς της ίδιας του της κυβέρνησης», είπε ο κ. Μαρινάκης.

«Θα το πιείτε το ποτήρι μέχρι το τέλος. Έχει τελειώσει ο κ.Μητσοτάκης, ο πρωθυπουργός των υποκλοπών. Απειλήσατε τον Αλέξη Τσίπρα, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο κ. Μαρινάκης επιδιώκει τοξικότητα και διχασμό», ήταν μερικές από τις ατάκες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ποτέ δεν σας ένοιαξε η δημοκρατία, ούτε οι θεσμοί. Κυβερνήσατε με τον πιο απολυταρχικό τρόπο. Είστε οι χειρότεροι φασίστες, είστε το ίδιο πράγμα με την Χρυσή Αυγή. Τόσο χυδαίος είστε;», είπε από την πλευρά του ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ.

Δείτε μετά το 13:00:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ