Μπόρις Τζόνσον: Ούζα με τον Κώστα Μυλωνά και μπάνιο σε ερημικές παραλίες της Καρύστου

Μπόρις Τζόνσον: Ούζα με τον Κώστα Μυλωνά και μπάνιο σε ερημικές παραλίες της Καρύστου

Ο Μπόρις Τζόνσον κάνει διακοπές στην Κάρυστο εδώ και κάποιες μέρες με την οικογένεια του

Μπορεί στην Βρετανία ο Μπόρις Τζόνσον να είναι αντιμέτωπος με σφοδρή κριτική, στην Ελλάδα ωστόσο περνάει ξένοιαστα τις διακοπές του στην Κάρυστο. Και μάλιστα έχει και ιδιαίτερες συναντήσεις.

Όπως αυτή με την παρουσιαστή της νυχτερινής εκπομπής από το παρελθόν, «Τα παιδιά της νύχτας» και νυν μουσικό παραγωγό, Κώστα Μυλωνά με τον οποίο ο Τζόνσον συναντήθηκε στην Εύβοια. Φωτογραφία από τη συνάντηση ανέβασε στο Instagram, ο ίδιος ο Μυλωνάς γράφοντας: «Απλός άνθρωπος, ήπιαμε τα ουζάκια μας…».


Υπενθυμίζεται ότι ο Τζόνσον κάνει διακοπές στην Κάρυστο εδώ και κάποιες μέρες με την οικογένεια του, ανακαλύπτοντας μάλιστα σύμφωνα με την βρετανική Sun και ιδιαίτερες παραλίες.

Και σε παραλίες για λίγους

Απαντώντας στο ερώτημα «πώς ο Μπόρις Τζόνσον βρήκε ερημικές παραλίες που μόνο οι ντόπιοι γνωρίζουν», ο δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος έδωσε την απάντησή του μιλώντας στην ΕΡΤ: «Ο Μπόρις Τζόνσον εθεάθη στην παραλία Γιαννιτσίου της νότιας Εύβοιας, (πρώην δήμος Μαρμαρίου). Σύμφωνα με τον δήμαρχο Καρύστου προχθές ο Μπόρις Τζόνσον γνώρισε και την παραλία Ποτάμι στον Πλατανιστό, επίσης στη νότια Εύβοια.

«Αναμένεται επίσης στη Μεγάλη ‘Αμμο και βέβαια δοκιμάζει την καρυστινή κουζίνα, αρνί και κατσίκι», πρόσθεσε ο Λευτέρης Ραβιόλος. «Ο τουρισμός στην Εύβοια γνώρισε τα τελευταία χρόνια αλματώδη αύξηση με τη βελτίωση των υποδομών και η επίσκεψη της οικογένειας Τζόνσον συμπίπτει με πληρότητα 100% αλλά φυσικά προκαλεί ευχαρίστηση», ανέφερε τέλος, ο δήμαρχος Καρύστου.

Δεν είναι η πρώτη φορά στην Κάρυστο

Ο Τζόνσον μένει στην περιοχή Μεκουνίδα στην Κάρυστο και δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην περιοχή, αφού έχει και φίλους. Το ζεύγος Λόρενς που έζησε χρόνια στο Λονδίνο όπου και γνωρίστηκε με τον Τζόνσον επέλεξε ως μόνιμο τόπο διαμονής του, το γραφικό αυτό μέρος του Νοτίου Εύβοιας. Η Λίλιαν Λόρενς και η κόρη της Μαρία ασχολούνται εδώ και χρόνια με τον εναλλακτικό τουρισμό, μετατρέποντας την βίλα τους, σε χώρο διαλογισμού και γιόγκα.

Ο Τζόνσον πριν την Κάρυστο έκανε μία στάση στην Νέα Μάκρη όπου και ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε σε σούπερ μάρκετ. Στη συνέχεια πέρασε στην Εύβοια για να βρεθεί στο σπίτι των φίλων του.

Σύμφωνα με όσους τον συνάντησαν ο Τζόνσον στις διακοπές του δεν έχει σχέση  με το σκληρό και απόμακρο πρόσωπο του άλλοτε πρωθυπουργού που οδήγησε την χώρα του στο Brexit. Πολύ πιο χαλαρός με την σύζυγό του βολτάρει στα κοτέτσια, απολαμβάνει την φύση και κάνει βουτιές μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και από φωτογράφους. Και όσες ελάχιστες φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας προέκυψαν από περαστικούς που απλά διασταυρώθηκαν μαζί του.

Ο Τζόνσον αναμένεται να μείνει στην περιοχή μέχρι τέλος της βδομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ