Ερντογάν: Ενα ΝΑΤΟ χωρίς Τουρκία είναι αδιανόητο, ενώ η Ελλάδα δεν έχει καμία αξία

Ερντογάν: Ενα ΝΑΤΟ χωρίς Τουρκία είναι αδιανόητο, ενώ η Ελλάδα δεν έχει καμία αξία

Η σχέση της Ελλάδας με το ΝΑΤΟ έχει μπει στο στόχαστρο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που συνεχίζει σε καθημερινή βάση τις επιθέσεις και τα υποτιμητικά σχόλια για την Ελλάδα.

Διευρύνει τα ανοιχτά μέτωπα ο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν βάζοντας πλέον στο στόχαστρο και το ΝΑΤΟ και κυρίως τη σχέση της Συμμαχίας με την Ελλάδα.

Ενοχλημένος από τη στάση που κρατά το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ απέναντι στην Ελλάδα, σήμερα απειλεί και προειδοποιεί: «Ένα ΝΑΤΟ χωρίς Τουρκία είναι αδιανόητο. Η Ελλάδα έτσι κι αλλιώς δεν έχει αξία στο ΝΑΤΟ. Αν υπάρχει Τουρκία, το ΝΑΤΟ είναι ισχυρό, χωρίς την Τουρκία, το ΝΑΤΟ δεν είναι ισχυρό».

Για τη νέα επίθεση του Ερντογάν στην Ελλάδα και το ΝΑΤΟ είχε προϊδεάσει ο τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, που κάλεσε το ΝΑΤΟ «να δει τις ενέργειες και τη ρητορική της Ελλάδας που δεν συνάδουν με τη φιλία ή το συμμαχικό πνεύμα».

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε πως η Άγκυρα παρακολουθεί στενά τις ενέργειες της Ελλάδας που παραβιάζουν το διεθνές Δίκαιο. Σύμφωνα, δε, με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, επεσήμανε πως «θα συνεχίσουμε να απαντάμε στην αυθάδεια της Ελλάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ