Allou Fun Park: «Δεν ήταν κανείς μας όρθιος» υποστηρίζει ο 25χρονος τραυματίας (vid)

Allou Fun Park: «Δεν ήταν κανείς μας όρθιος» υποστηρίζει ο 25χρονος τραυματίας (vid)

Σοκάρουν οι φωτογραφίες του 25χρονου που τραυματίστηκε στο Allou Fun Park.

Σοκαριστική είναι η μαρτυρία του ενός από τα τέσσερα άτομα που τραυματίστηκαν το βράδυ της Τρίτης, στο συμβάν που σημειώθηκε στο Allou Fun Park.

Ο 25χρονος μίλησε στο Live News για τις συνθήκες που επικρατούσαν εκείνη τη στιγμή στο παιχνίδι – δείχνοντας παράλληλα τα τραύματά του μετά το ατύχημα στο λούνα παρκ, ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους που πιστεύει ότι οφείλονται για ότι έγινε.

«Ζαλίζομαι ακόμη και έχω 15 ράμματα στο κεφάλι. Έχει ακουστεί ότι ήμασταν όρθιοι μέσα στο παιχνίδι. Φυσικά και δεν ήμασταν όρθιοι. Όλοι ήμασταν κανονικά καθισμένοι στις θέσεις μας» υπογράμμισε.

«Είχαμε πάει στο λούνα παρκ για να περάσουμε καλά. Δεν είμαστε 12 ετών για να σηκωνόμαστε όρθιοι, ενώ δεν επιτρέπεται. Στη μεγάλη κατηφόρα και πριν από την στροφή, εκεί που θα έπρεπε να υπάρχει νερό για να κόψει το βαγόνι ταχύτητα, δεν υπήρχε νερό, γι’ αυτό και φύγαμε με μεγάλη ταχύτητα και εκσφενδονιστήκαμε και οι τέσσερις. Έπρεπε να υπάρχει στο σημείο ένα σύστημα φρένου, μία τροχαλία ή το νερό…», τόνισε για το χρονικό του ατυχήματος, που φαίνεται πως συνέβη σε ένα επικίνδυνο σημείο της πίστας. 

«Δεν ξέρω ποιο είναι αυτό, αλλά όποιο και να ήταν, δεν λειτούργησε. Όλοι μας φύγαμε με μεγάλη ταχύτητα. Η κοπέλα μου είναι το κορίτσι που νοσηλεύεται στην εντατική. Στο παιχνίδι καθόμασταν δίπλα δίπλα» συμπλήρωσε.

«Τις πρώτες στιγμές μετά το ατύχημα ήμασταν όλοι πεσμένοι και χωρίς τις αισθήσεις μας. Μας μετακίνησαν και μας πήγαν σε ένα άλλο χώρο του λούνα παρκ. Δεν ξέρω εάν έπρεπε να μας μετακινήσουν ή να περιμένουν το ΕΚΑΒ. Όταν βρισκόμασταν στα επείγοντα μας επισκέφτηκε εκπρόσωπος της επιχείρησης» κατέληξε ο 25χρονος, προσθέτοντας ότι και οι τέσσερις τραυματίες θα κινηθούν νομικά.

Δείτε τη μαρτυρία του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ