Πού θα χτυπήσουν ανεμοστρόβιλοι – Δείτε τον χάρτη της κακοκαιρίας «Bogdan»

Πού θα χτυπήσουν ανεμοστρόβιλοι – Δείτε τον χάρτη της κακοκαιρίας «Bogdan»

Η προειδοποίηση του meteo για τη νέα κακοκαιρία

Από απόψε το βράδυ θα «χτυπήσει» μια νέα κακοκαιρία, αλλά όχι σε ολόκληρη τη χώρα. Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, πλησιάζουν ισχυρές βροχές, ενώ υπάρχει προειδοποίηση για συγκεκριμένες περιοχές όπου υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστούν ανεμοστρόβιλοι.

Πιο αναλυτικά, από το βράδυ της Δευτέρας 26/9:

  • Αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στα βόρεια τμήματα του Ιονίου και της Ηπείρου, οι οποίες σταδιακά θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα τμήματα του Ιονίου, της Δυτικής Στερεάς και πιθανώς της Βορειοδυτικής Πελοποννήσου.
  • Τα φαινόμενα κατά τόπους στο Ιόνιο, στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά θα είναι ισχυρά και είναι πιθανό να συνοδεύονται από μεγάλα ύψη βροχής.
  • Το αναμενόμενο επεισόδιο βροχόπτωσης είναι Κατηγορίας 3 σύμφωνα με τον Δείκτη Επικινδυνότητας Επεισοδίου Βροχόπτωσης (Regional Precipitation Index – RPI) που έχει αναπτυχθεί και εφαρμόζεται επιχειρησιακά στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών / meteo.gr.

Το πρωί της Τρίτης 27/9:

  • Κατά την εκδήλωση καταιγίδων σε τμήματα του Ιονίου καθώς και σε παράκτια τμήματα της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς υπάρχει πιθανότητα για ανεμοστρόβιλους.
  • Μικρή πιθανότητα υπάρχει για εκδήλωση μικρού χαλαζιού σε τμήματα του Ιονίου.

Δείτε τον χάρτη του Meteo:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ