Απίστευτη «τελετή» χωρισμού Ρομά: Μάζωξη οικογενειών, διαμεσολαβητής και 50.000 ευρώ αποζημίωση

Απίστευτη «τελετή» χωρισμού Ρομά: Μάζωξη οικογενειών, διαμεσολαβητής και 50.000 ευρώ αποζημίωση

Ο αρραβώνας διαλύθηκε ενώπιον όλων με ανακοίνωση και ρήτρα από το σόι της νύφης

Οι διαφωνίες του ζευγαριού κατέληξαν σε διαφορές οικογενειών και τελικά χρειάστηκε ένας διαμεσολαβητής για να λύσει όλες τις παρεξηγήσεις, επιβάλλοντας αποζημίωση 50.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, στο Αλιβέρι ένας αρραβώνας ζευγαριού Ρομά διαλύθηκε μπροστά σε κοινό, που λειτουργούσαν ως μάρτυρες για την λύση των διαφωνών. «Μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια, καθίσαμε και βρήκαμε μια λύση. Η λύση ανάμεσα στις δυο οικογένειες. Το ζευγάρι δεν μπορούσε να είναι πλέον μαζί για αυτό βρήκαμε μια λύση.

Η οικογένεια λοιπόν αποζημιώνει την οικογένεια του κοριτσιού με το ποσό των 50.000 ευρώ. Από την στιγμή που συμφωνήσαμε, είναι ελεύθεροι. Το κορίτσι είναι ελεύθερο να παντρευτεί όποιον θέλει, ακριβώς το ίδιο και για την οικογένεια του αγοριού. Οι δρόμοι είναι ανοικτοί, δεν τους πειράζει κανένανας. Τελειώνουμε εδώ αγαπημένα» ακούγεται να λέει ο «εκφωνητής» της συμφωνίας.

Μετά από την εκφώνηση, στο βίντεο που ανέβηκε στο Tik Tok, φαίνεται μέλος της οικογένειας του γαμπρού να δίνει δεσμίδες με χαρτονομίσματα των 50 και 100 ευρώ στην οικογένεια της νύφης.

@korinazarifh♬ πρωτότυπος ήχος – 🌸Foula🌸

Πηγή: makthes.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ