Αποκάλυψη: Η μαφία της Πολυτεχνειούπολης καλούσε κακοποιούς από την Αλβανία να μείνουν στις εστίες (vid)

Αποκάλυψη: Η μαφία της Πολυτεχνειούπολης καλούσε κακοποιούς από την Αλβανία να μείνουν στις εστίες (vid)

Διαφήμιζαν τις φοιτητικές εστίες ως το ιδανικό ορμητήριο

Σε άντρο τρομοκρατίας φαίνεται πως ήθελαν να μετατρέψουν τις εστίες της Πολυτεχνειούπολης τα ηγετικά στελέχη της μαφίας, που είχε κάνει κατάληψη στους χώρους της.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, η μαφία της Πολυτεχνειούπολης καλούσε κακοποιούς από την Αλβανία για να μείνουν στις εστίες, προκειμένου να τις χρησιμοποιούν ως ορμητήριο.

Όπως αποκαλύπτει το MEGA ουσιαστικά, τα ηγετικά στελέχη της μαφίας της Πολυτεχνειούπολης καλούσαν νεαρούς κακοποιούς από την Αλβανία να έρθουν στην Ελλάδα και να προχωρούν σε εγκληματικές ενέργειες με την ασφάλεια της φοιτητικής εστίας, όπου θα διέμεναν.

Ουσιαστικά λοιπόν διαφήμιζαν τις φοιτητικές εστίες ως το ιδανικό ορμητήριο για τους κακοποιούς.

Πώς έφτασαν στο συμπέρασμα οι αρχές

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του MEGA, οι αρχές κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα μετά από τη σύλληψη ενός 26χρονου Αλβανού για έξι ληστείες πρατηρίων και σουπερμάρκετ, καθώς και μια κλοπή μοτοσικλέτας, αλλά και επικίνδυνες σωματικές βλάβες και άλλα αδικήματα.

Στα εν λόγω αδικήματα φαίνεται να συμμετείχαν και άλλοι δύο – τρεις ομοεθνείς τους που δεν έχουν ακόμα συλληφθεί.

Από την τότε έρευνα είχε διαπιστωθεί πως το ορμητήριο και για εκείνους του κακοποιούς ήταν η Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου. Μάλιστα, εκεί εντόπισαν και την κλεμμένη μοτοσικλέτα, που αναφέρθηκε παραπάνω.

Από την έρευνα προέκυψε ότι μέλη της συμμορίας ήταν νεαροί από την Αλβανία, οι οποίοι είχαν προσκληθεί από μέλη που είχαν κάνει κατάληψη στη φοιτητική εστία.

Παράλληλα, είχαν οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι από τότε υπήρχε μια κεντρική βάση δεκάδων ποινικών που δημιουργούσαν -κατά χρονική περίσταση- διάφορες συμμορίες για να προχωρούν σε ληστείες και στη συνέχεια να επιστρέφουν στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ