Χάρης Ρώμας: Πώς γνώρισε τον 53χρονο που εξέδιδε την 12χρονη – Τι λέει για τις φωτογραφίες μαζί του

Χάρης Ρώμας: Πώς γνώρισε τον 53χρονο που εξέδιδε την 12χρονη – Τι λέει για τις φωτογραφίες μαζί του

«Τέρας» και «σάτυρο» αποκάλεσε ο Χάρης Ρώμας τον 53χρονο από τα Σεπόλια που κακοποιούσε σεξουαλικά και εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι. Τι απαντά ο ηθοποιός για τις φωτογραφίες μαζί του.

Επαφές με πλήθος προσώπων από τον πολιτικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο φαίνεται πως είχε ο 53χρονος που συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίαζε και εξέδιδε ένα κορίτσι 12 ετών.

Για την υπόθεση μίλησε ο γνωστός ηθοποιός και αντιπεριφερειάρχης Αττικής Χάρης Ρώμας, καθώς ο και ο ίδιος είχε φωτογραφηθεί στο παρελθόν με τον δράστη, όπως προκύπτει από υλικό που έχει αναρτηθεί στα social media.

Διαβάστε επίσης: MYTILINEOS: Protergia energy save – Το νέο πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας που σε επιβραβεύει όσο εξοικονομείς

Ο Χάρης Ρώμας έκανε λόγο για «αποτρόπαιο θέμα» και χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο «τέρας» και «σάτυρο». Ο ίδιος σημείωσε, μιλώντας στο Mega, πως ο λόγος που βγήκε να τοποθετηθεί δημοσίως είναι επειδή ορισμένοι επιλέγουν να κάνουν «αντιπολίτευση».

«Άνθρωποι οι οποίοι αυτοαποκαλούνται φίλοι ή επιδεικνύουν έναν τεράστιο θαυμασμό για το καλλιτεχνικό ή το πολιτικό πρόσωπο σου, έρχονται και γίνονται αυτοκόλλητοι κατά κάποιο τρόπο» εξήγησε ο ίδιος, τονίζοντας πως «δεν γνώριζε προσωπικά τον 53χρονο και «φυσικά δεν είναι φίλος», είπε ο Χάρης Ρώμας.

Στη συνέχεια, περιέγραψε τη συνάντησή τους σε εστιατόριο, όπου εκεί ο 53χρονος, συνοδευόμενος από την σύζυγο και το παιδί τους, εκδήλωσε τον θαυμασμό του προς το πρόσωπο του ηθοποιού, ενώ ο κ. Ρώμας σημείωσε ότι τον είχε συναντήσει τυχαία και στην εκκλησία.

«Είναι ένα τεράστιο θέμα και είναι η ευκαιρία όλων μας να βροντοφωνάξουμε καταδίκη για τους σάτυρους, για τους προαγωγούς και κυρίως για τους παιδεραστές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ