Σεπόλια: Συνελήφθη 33χρονος – Δύο άτομα παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στις Αρχές

Σεπόλια: Συνελήφθη 33χρονος – Δύο άτομα παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στις Αρχές

Νωρίτερα δύο ακόμη άτομα παρουσιάσθηκαν αυτοβούλως στην αστυνομία δηλώνοντας πως τα ονόματά τους βρίσκονται στις επαφές του κοινωνικού προφίλ της 12χρονης

Νέα σύλληψη πραγματοποιήθηκε σχετικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χονης στα Σεπόλια.

Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν 33χρονο ο οποίος φέρεται να είχε έρθει σε επαφή με την ανήλικη τουλάχιστον δύο φορές, έχοντας κλείσει ραντεβού μαζί της μέσω του κοινωνικού προφίλ.

Διαβάστε επίσης: Ο Κίτσος είναι το μέλλον – Η φοβερή εμφάνιση μέσα στο «Θέατρο των Ονείρων» και η… εξαφάνιση των 100 εκατομμυρίων! (pics, vid)

Την ίδια ώρα, νωρίτερα δύο ακόμη άτομα παρουσιάσθηκαν αυτοβούλως στην αστυνομία δηλώνοντας πως τα ονόματά τους βρίσκονται στις επαφές του κοινωνικού προφίλ της 12χρονης. Οι δύο άντρες ισχυρίστηκαν πως νόμιζαν ότι συνομιλούν με μία 17χρονη.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να γίνουν και άλλες συλλήψεις, καθώς οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει ακόμη πέντε άτομα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την ταυτοποίηση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν με την ανήλικη παθούσα, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί, οι οποίοι πρώτες πρωινές και απογευματινές ώρες της 14-10-2022, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Όπως εξακριβώθηκε, τα στοιχεία των ανωτέρω ημεδαπών αντιστοιχούν πράγματι σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε η παθούσα στην επίμαχη εφαρμογή.
Κατασχέθηκαν οι συσκευές των κινητών τηλεφώνων τους, προκειμένου να αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ