Ryanair: «Δεν βοηθάμε τον Μπόρις να επιστρέψει» – Το tweet της αεροπορικής εταιρείας για τον Τζόνσον

Ryanair: «Δεν βοηθάμε τον Μπόρις να επιστρέψει» – Το tweet της αεροπορικής εταιρείας για τον Τζόνσον

Μετά την Λιζ Τρας, η Ryanair ασχολείται και με τον Μπόρις Τζόνσον.

Η Ryanair δεν χάνει την ευκαιρία να διαφημίσει τις υπηρεσίες της με τον πιο ευφάνταστο τρόπο. Η αεροπορική εταιρεία είχε σχολιάσει την παραίτηση της Λιζ Τρας, ενώ τώρα… έπιασε στο στόμα της ή πιο σωστά στις αναρτήσεις της στο Twitter και τον Μπόρις Τζόνσον.

Θυμίζουμε ότι ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός δείχνει να ετοιμάζει την επιστροφή του στο πολιτικό προσκήνιο αφού φαίνεται να έχει εξασφαλίσει τη στήριξη των 100 βουλευτών που χρειάζεται για να είναι κάποιος υποψήφιος στην εσωκομματική διαδικασία των Τόρις μετά την παραίτηση της Τρας.

«Για να είμαστε ξεκάθαροι: δεν βοηθάμε τον Μπόρις να επιστρέψει σήμερα», έγραψε σε tweet η Ryanair, συνοδεύοντας το με μια φωτογραφία του πρώην Βρετανού πρωθυπουργού, με ένα απαγορευτικό να καλύπτει το πρόσωπό του.

Δείτε την ανάρτηση

Να υπογραμμίσουμε ότι η εταιρεία έκανε τη συγκεκριμένη ανάρτηση μετά που κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Μπόρις Τζόνσον ήταν στη νυχτερινή πτήση της British Airways από τη Δομινικανή Δημοκρατία, όπου έκανε τις διακοπές του, στο Λονδίνο.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Ryanair ασχολείται με τον Τζόνσον. Η εταιρεία είχε αναρτήσει ένα μη πραγματικό μενού με ποτά στον λογαριασμό της στο Twitter, «τρολάροντας» τον τότε πρωθυπουργό για το διαβόητο πάρτι που είχε γίνει στον κήπο της Ντάουνινγκ Στριτ, εν μέσω του πρώτου lockdown στη Βρετανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ