Γιώργος Τράγκας: Παραδόθηκε στην οικογένεια η απογραφή της περιουσίας του

Γιώργος Τράγκας: Παραδόθηκε στην οικογένεια η απογραφή της περιουσίας του

Ο γιος του Γίωργου Τράγκα, Γιάννης βρέθηκε στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου

Οι δύο γιοι του Γιώργου Τράγκα και η σύζυγός του Μαρία Καρρά, είχαν κληθεί να παρευρεθούν σήμερα Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου για να λάβουν την απογραφή της κληρονομιάς του δημοσιογράφου που έφυγε από τη ζωή τον περσινό Δεκέμβριο.

Στη δικαστική αιθουσα βρέθηκε μόνο ο Γιάννης Τράγκας ο οποίος έχει κάνει και αποδοχή της περιουσίας του πατέρα του, ο οποίος απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου για τη σχέση του με τον αδερφό του και τη Μαρία Καρρά. Από την πλευρά του, ο Φρέντυ Τράγκας που έχει αποποιηθεί την κληρονομιά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του, Θέμη Σοφό ο οποίος έκανε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία, τονίζοντας πως «ο Φρέντυ αποποιήθηκε την κληρονομιά και δεν ζητά τίποτα».

Ο Φρέντυ έχει τη χαρά να μην λάβει τίποτα από τον πατέρα του

«Κατόπιν της δήλωσης αποποίησης της περιουσίας του πατέρα του, τόσο στην Ελληνική Δημοκρατία και στο Πριγκιπάτο του Μονακό με όλους τους νόμιμους τύπους, ο Φρέντυ πλέον έχει αποποιηθεί όλη την περιουσία από οπουδήποτε κι αν προέρχεται αυτή, κάτι που δηλώσαμε και στο δικαστήριο.

Η παραίτηση και η αποδοχή είναι δυο πράξεις νομικές. Η αποδοχή έχει ένα πλεονέκτημα, το ευεργέτημα της απογραφής, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον κληρονόμο να καλέσει όποιους πιστωτές να ικανοποιηθούν από την κληρονομιαία περιουσία χωρίς τη συμμετοχή της προσωπικής του περιουσίας σε αυτό.

Αυτό αφορά, ωστόσο, τους κληρονόμους που την αποδέχονται. Έχουμε δηλώσει καθολική αποποίηση, ο Φρέντυ αποξενώθηκε, οτιδήποτε υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει περιέρχεται στους έτετους κληρονόμους. Ο Φρέντυ έχει την ευχαρίστηση και χαρά να μην λάβει τίποτα απο τον πατέρα του» ανέφερε στη δήλωσή του ο κ. Σοφός.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η Μαρία Καρρά, εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της, κ. Θεόδωρο Μαντά, ενώ έχουν οριστεί εκ νέου πραγματογνώμονες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ