Τον βρήκαν: Αυτή είναι η εικόνα του 40χρονου βιαστή του Παλαιού Φαλήρου με το τατουάζ

Τον βρήκαν: Αυτή είναι η εικόνα του 40χρονου βιαστή του Παλαιού Φαλήρου με το τατουάζ

Τι αναφέρουν οι δύο καταθέσεις των θυμάτων του.

Πολύ κοντά στη σύλληψη του βιαστή του Παλαιού Φαλήρου βρίσκεται η αστυνομία σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ καθώς τα χαρακτηριστικά σωματικά στοιχεία του δράστη με το μαχαίρι ήρθαν στη δημοσιότητα και σε ρεπορτάζ φτιάχτηκε το 3d προφίλ του σε επικαιροποιημένο ρεπορτάζ με νέα βίντεο που προβλήθηκαν στο «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη.

Σύμφωνα με την περιγραφή που έχει δώσει στους αστυνομικούς η 34χρονη, πρώτο θύμα του δράστη, ο άνδρας είναι ηλικίας περίπου 35-40 ετών, εύσωμος και έχει ύψος 1,65 με 1,70. Στο δεξί του χέρι έχει ένα τατουάζ με δύο παράλληλους μαύρους κύκλους.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της πρώτης κοπέλας ο δράστης φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι και μαύρα αθλητικά παπούτσια ενώ ήταν μεθυσμένος, καθώς μύριζε έντονα αλκοόλ. Όπως κατέθεσε η 34χρονη μιλούσα πολύ καλά ελληνικά και τη ρώτησε αν θέλει να γίνει η κοπέλα του μετά το τέλος της επίθεσής του.

Όπως αναφέρει η κατάθεση της δεύτερης κοπέλας, της 24χρονης στο αυτοκίνητο της οποίας εισέβαλλε με την απειλή μαχαιριού, ο δράστης φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή και τα στενά δρομάκια οδηγώντας την αστυνομία στο συμπέρασμα ότι είναι κάτοικός της.

Πηγή: instanews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ