Ουκρανία: Ο επιτελάρχης του Ζελένσκι αποκλείει συμφωνία με τη Μόσχα όσο συνεχίζεται ο πόλεμος

Ουκρανία: Ο επιτελάρχης του Ζελένσκι αποκλείει συμφωνία με τη Μόσχα όσο συνεχίζεται ο πόλεμος

Ο Ουκρανός αξιωματούχος σχολίασε και την απόφαση της Μόσχας να αναστείλει τη συμμετοχή της στη συμφωνία εξαγωγής αγροτικών προϊόντων από τα λιμάνια της Ουκρανίας, ζητώντας από τη διεθνή κοινότητα να αποβάλει την Ρωσία από την G20.

Αποκλείει το ενδεχόμενο οποιαδήποτε συμφωνίας με την Ρωσία ο επιτελάρχης του προέδρου της Ουκρανίας, Αντρέι Γερμάκ, όσο συνεχίζεται ο πόλεμος.

Ανέφερε μάλιστα ότι η Μόσχα θα χρησιμοποιήσει μια παύση των εχθροπραξιών για να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις της και να συγκεντρώσει πόρους.

Διαβάστε επίσης: Συνελήφθη 46χρονος για τη δολοφονία της συζύγου του στην Ταϊλάνδη

«Για τη Ρωσία, αυτός είναι ένας πόλεμος καταστροφής – για εμάς, αυτός είναι ένας πόλεμος επιβίωσης. Και όσο προσπαθούν να μας εξαλείψουν ως κράτος και ως έθνος, οποιεσδήποτε συμφωνίες με την Ρωσία θα είναι καταδικασμένες», έγραψε στο twitter ο Γερμάκ.

«Να αποβληθεί η Ρωσία από την G20»

Να σημειωθεί ότι ο Ουκρανός αξιωματούχος σχολίασε στην ανάρτησή του και την απόφαση της Μόσχας να αναστείλει τη συμμετοχή της στη συμφωνία εξαγωγής αγροτικών προϊόντων από τα λιμάνια της Ουκρανίας.

Ο Αντρέι Γερμάκ έγραψε χαρακτηριστικά πως «η Ρωσία προσπαθεί ξανά να εκβιάσει τη διεθνή κοινότητα με μία τεχνητή διατροφική κρίση».

Και καταλήγει πως «αυτή η χώρα πρέπει να αποβληθεί από την G20».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ