Σεπόλια: Αναγνώρισε και άλλα πρόσωπα η 12χρονη – Θέμα ωρών οι νέες συλλήψεις

Σεπόλια: Αναγνώρισε και άλλα πρόσωπα η 12χρονη – Θέμα ωρών οι νέες συλλήψεις

Ιδιαίτερη βοήθεια στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση στα Σεπόλια προσέφερε με την 4η κατάθεσή της η 12χρονη.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας στα Σεπόλια με θύμα μια 12χρονη.

Η νέα κατάθεση της 12χρονης, που κράτησε περίπου 6 ώρες, προσέφερε σημαντικές πληροφορίες στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων που ερευνούν την υπόθεση.

Σ΄ αυτήν -την 4η κατά σειρά- κατάθεσή της, όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ» Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA, η 12χρονη φέρεται να αναγνώρισε επιπλέον τέσσερα ή πέντε άτομα από τους «πελάτες» που τη βίασαν, αφού προηγουμένως είχαν συνεννοηθεί την πληρωμή με το μαστροπό Ηλία Μίχο.

Υπενθυμίζεται ότι η ανήλικη είχε υποστηρίξει ότι την βίασαν συνολικά 11 άτομα, δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για ορισμένους, όπως ότι κάποιος είχε δύο παιδιά στην ηλικία της ή κάποια άλλα στοιχεία που της είχαν εκμυστηρευτεί οι ίδιοι στα «ραντεβού» τους.

Πλέον, οι συλλήψεις των συγκεκριμένων ατόμων είναι θέμα ωρών, αφού οι αστυνομικοί έχουν ήδη ζητήσει την έκδοση των σχετικών ενταλμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλλήψεις ενδέχεται να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες 24 ώρες.

Αν επαληθευτούν οι πληροφορίες, οι αστυνομικοί θα έχουν στα χέρια τους τους 9 από τους 11 βιαστές, επιφέροντας καθοριστικό χτύπημα στο κύκλωμα των Σεπολίων.

Δεν αναγνώρισε τον αστυνομικό

Μεταξύ των προσώπων που υπέδειξαν οι αστυνομικοί στην 12χρονη, για να αναγνωρίσει τους βιαστές της, ήταν και αυτό του 26χρονου συναδέλφου τους, ο οποίος σχετίζεται με την υπόθεση.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη δεν αναγνώρισε το συγκεκριμένο πρόσωπο μεταξύ αυτών που την συνάντησαν στο σταθμό του μετρό στα Σεπόλια.

Ο οίκος ανοχής

Παράλληλα, η 12χρονη αναγνώρισε -σύμφωνα με όσα ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος- και τον οίκο ανοχής που την οδηγούσε ο παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος.

Οι αστυνομικοί της είχαν δείξει αρχικά φωτογραφίες από έναν οίκο ανοχής κοντά στην Ιερά Οδό, όμως της έδειξαν και έναν ακόμα που βρίσκεται στη γύρω περιοχή και η 12χρονη υποστήριξε ότι είναι εκείνος που είχε πάει.

Όπως υπογραμμίζουν οι αστυνομικοί, η ταυτοποίηση του συγκεκριμένου μέρους μπορεί να τους βοηθήσει στην αναζήτηση των προσώπων που βρίσκονταν πίσω από το κύκλωμα των παιδοβιαστών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ