Σεπόλια: Άνδρας είχε πληρώσει για την αγορά γυμνών φωτογραφιών της 12χρονης

Σεπόλια: Άνδρας είχε πληρώσει για την αγορά γυμνών φωτογραφιών της 12χρονης

Το ανήλικο κορίτσι έδωσε στους αστυνομικούς τα στοιχεία του.

Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του κυκλώματος παιδοβιαστών στα Σεπόλια έρχονται στη δημοσιότητα, μετά την κατάθεση που έδωσε η 12χρονη που είχε πέσει θύμα βιασμών και μαστροπείας.

Συγκεκριμένα, για τα όσα αποκάλυψε στην 4η κατάθεσή της η ανήλικη σχετικά με την εφαρμογή blindchat, αλλά και τα χρήματα που έμπαιναν στην τραπεζική κάρτα της οικογένειας για την αγορά υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σε ένα κινητό η εφαρμογή blindchat

Το ανήλικο κορίτσι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι διαττηρούσε δύο κινητά τηλέφωνα, ωστόσο μόνο στο ένα είχε εγκατεστημένη την εφαρμογή γνωριμιών blindchat.

Μάλιστα υπογράμμισε ότι η μητέρα της δεν είχε χρησιμοποιήσει ποτέ το συγκεκριμένο κινητό για να μπει στην εφαρμογή. Με αυτό τον τρόπο η 12χρονη «έβγαλε» εκτός του κάδρου των υπόπτων για τα ραντεβού βιασμών που κλείνονταν μέσα από το blindchat.

Κάποιος πλήρωσε για γυμνές φωτογραφίες

Στην κατάθεσή της, που κράτησε περίπου 6 ώρες, η 12χρονη αναφέρθηκε και στην τραπεζική κάρτα της οικογένειας που είχε δώσει στον Ηλία Μίχο, προκειμένου εκείνος να δέχεται καταθέσεις από άλλους παιδοβιαστές.

Όπως είπε την κάρτα την είχε βρει σε ένα συρτάρι και την έδωσε στον Ηλία Μίχο ο οποίος και την διαχειριζόταν.

Ωστόσο, όσα είπε για την κάρτα αναλήψεων, έφεραν άλλη μία αποκάλυψη για το δίκτυο των παιδοβιαστών, καθώς σύμφωνα με την κατάθεση της ανήλικης, σε αυτή την κάρτα έμπαιναν χρήματα από άνδρες που αγόραζαν γυμνές φωτογραφίες της.

Μάλιστα, η 12χρονη έδωσε συγκεκριμένα στοιχεία για κάποιον άνδρα που είχε αγοράσει φωτογραφίες της, αποκαλύπτοντας και το όνομά του στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το Tlive, το συγκεκριμένο άτομο δεν συμπεριλαμβάνεται στους συλληφθέντες, με την ανήλικη να υπογραμμίζει πως δεν είχαν συναντηθεί ποτέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ