Ερντογάν: Τώρα ευχαριστεί ΗΠΑ και Ελλάδα για την συμπαράσταση μετά το χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη

Ερντογάν: Τώρα ευχαριστεί ΗΠΑ και Ελλάδα για την συμπαράσταση μετά το χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη

Η ανάρτηση του Ερντογάν μετά τη συνάντηση με τον Μπάιντεν

Τακτική μαστιγίου και καρότου, ή αναδίπλωση του Ερντογάν μετά την συνάντηση με τον αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, που αναπτέρωσε τις ελπίδες της Άγκυρας για τα F-16;

Θα μπορούσε, αν και είναι απίθανο, να θεωρηθεί και άδειασμα στον υπουργό Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, που έβαλε στο «κάδρο» των ευθυνών την Ελλάδα και δεν δέχτηκε τα συλλυπητήρια των ΗΠΑ για την πολύνεκρη επίθεση την Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε επίσης: Bloomberg: Ο Ερντογάν βρίσκεται σε «ταξίδι εγωισμού» – Να σταματήσει να απειλεί την Ελλάδα

Τώρα μας λέει ευχαριστώ

Οπως και να έχει, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με  ένα tweet μετά την συνάντηση με τον Μπάιντεν, εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλα τα κράτη και τους διεθνείς οργανισμούς που εκδήλωσαν την συμπαράστασή τους προς την Τουρκία για το τρομοκρατικό χτύπημα, το μεσημέρι της Κυριακή στον πολυσύχναστο δρόμο Ιστικλάλ, στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης.

Μεταξύ των χωρών που απεικονίζονται στο tweet σε εικονίδια με σημαίες συγκαταλέγονται η Ελλάδα και οι ΗΠΑ, σε βάρος των οποίων χτες ο Σοϊλού είχε εκτοξεύσει ανυπόστατους ισχυρισμούς, ότι υποστηρίζουν την τρομοκρατία.

Μετά τη συνάντηση με τον Μπάιντεν
Το ευχαριστήριο μήνυμα, το ανέβασε ο Ερντογάν, λίγη ώρα μετά το τέλος της συνάντησης που είχε με τον Μπάιντεν στο περιθώριο της συνόδου της G20, στο Μπαλί της Ινδονησίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ