Νίκος Κωνσταντόπουλος: Στη ΜΕΘ με κορωνοϊό ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού

Νίκος Κωνσταντόπουλος: Στη ΜΕΘ με κορωνοϊό ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Σωτηρία

Εδώ και 13 μέρες νοσηλεύεται με κορωνοϊό στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Σωτηρία ο δικηγόρος και πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος. Η λοίμωξή του προκάλεσε σοβαρές επιπλοκές, ωστόσο πλέον η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει βελτίωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Κωνσταντόπουλος διαγνώστηκε θετικός κατά τη διάρκεια τυχαίου προεγχειρητικού ελέγχου και υπήρξε ανησυχία για την πορεία της υγείας του καθώς η λοίμωξη εκδηλώθηκε με επιθετικό τρόπο στον οργανισμό του.

Η οικογένεια εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και ευχαριστεί όσους έσπευσαν να δώσουν αίμα.

Η ανακοίνωση της οικογένειας

Στην ΜΕΘ ΠΠ του Νοσοκομείου Σωτηρία νοσηλεύεται τις τελευταίες 13 μέρες ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, λόγω λοίμωξης από κοροναϊό και σοβαρών επιπλοκών που οδήγησαν σε εκτεταμένη εσωτερική αιμορραγία και υποβολή του σε κατεπείγοντα εμβολισμό. Ο δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος του Συνασπισμού έδωσε μια γενναία μάχη για τη ζωή του και ήδη βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης. Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του και οι στενοί του συνεργάτες, ενώ η υγεία του παρακολουθείται στενά από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Πανεπιστημιακής Κλινικής, προς το οποίο η οικογένεια εκφράζει την βαθιά ευγνωμοσύνη της.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι μας συμπαρίστανται καθώς και όσους ήδη έσπευσαν να δώσουν αίμα. Η αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Σωτηρία γίνεται 8.30-2 Δευτέρα με Παρασκευή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ