Συγγενείς του 19χρονου αποκαλύπτει: Το παιδί φοβάται ακόμα να πάει στην «Κιβωτό»

Συγγενείς του 19χρονου αποκαλύπτει: Το παιδί φοβάται ακόμα να πάει στην «Κιβωτό»

Για τα όσα δραματικά βίωσε μέσα στη δομή φιλοξενίας ο νεαρός, όταν ήταν ανήλικος, μίλησε συγγενής του.

Σοκ έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις στην «Κιβωτό του Κόσμου» από ενήλικα σήμερα παιδιά που φιλοξενούνταν στη δομή.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Live News, συγγενής του 19χρονου που άνοιξε τον χορό των αποκαλύψεων, αναφέρετε στο δράμα που βίωνε τότε ο ανήλικος.

«Ο μικρός, όταν μας το είπε, του είπαμε: «Τι κάθεσαι; Σήκω φύγε». Λέει: «Θα διώξει τη μαμά από το σπίτι και τον (αδελφό) από τη δουλειά». Του λέω: «Βρε είσαι χαζός; Δε θα βρει δουλειά;». «Και η μαμά;». Τελοσπάντων έφυγε το παιδάκι».

Διαβάστε επίσης: Σεπόλια: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία τριών συλληφθέντων για τον βιασμό της 12χρονης

«Μόνο τους φοβέριζε»

Συνεχίζοντας, μίλησε για τον κακοποιητή του 19χρονου. «Δεν έδιωξε τη μητέρα αυτός, μόνο τους φοβέριζε, έτσι μου έχει πει το παιδί. Τον αδελφό του τον έδιωξε από τη δουλειά, όταν ο μικρός έφυγε. Στην αποθήκη, αποθηκάριος και τι του έδινε; 150 ευρώ τον μήνα».

Όπως σημείωσε ο συγγενής του 19χρονου, το παιδί είναι φοβισμένο ακόμα και σήμερα από τον άνθρωπο που φέρεται να τον κακοποίησε.

«Τώρα που είχε πάει στην Αθήνα για να πάρει το χαρτί για να πάει στον στρατό, ένα από τα πρωτοπαλίκαρά του, ας το πω έτσι, τον βρήκε στον δρόμο τον μικρό και τον χτύπησε. Τον φοβάται το παιδί. Να φανταστείτε έφυγε, δεν του έδιναν την ταυτότητά του, το βιβλιάριο του γιατρού» ανέφερε.

«Όταν έφυγε ο μικρός, έφυγε όπως ήταν, με το παντελόνι του και με το μπλουζάκι του και του λέω: «Βρε παιδί μου γιατί δεν πας να πάρεις τα ρούχα σου;». Λέει: «Αποκλείεται, δε θα μου τα δώσουν, εδώ δεν μου έδωσαν την ταυτότητά μου και τον σταυρό μου τον βαφτιστικό»» πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Δεν ήθελε να πάει, φοβόταν. Εμείς του λέγαμε να πάει, δεν ήθελε, φοβόταν και τελικά αυτό το κοριτσάκι η (…) με τα πολλά τον έπεισε. Τον είχανε πάρει στον στρατό από την εισαγγελία και φοβόταν ο μικρός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ