Χαλκιδική: Η στιγμή που οι εθελοντές εντόπισαν νεκρή την 31χρονη (vid)

Χαλκιδική: Η στιγμή που οι εθελοντές εντόπισαν νεκρή την 31χρονη (vid)

Σε μια υπό ανέγερση οικοδομή, μόλις 100 μέτρα μακριά από το σημείο που ζούσε, εντοπίστηκε νεκρή η Μαριάννα Βλαχοπάνου.

Το βράδυ της Δευτέρας σε μια υπό ανέγερση οικοδομή στο Γαλαρινό Χαλκιδικής γράφτηκε ο τραγικός επίλογος της αναζήτησης της 31χρονης Μαριάννα Βλαχοπάνου.

Ήταν η στιγμή που οι διασώστες του ΟΦΚΑΘ εντόπιζαν τη σορό της άτυχης 31χρονης, λίγες ημέρες μετά τη δήλωση της εξαφάνισής της.

Διαβάστε επίσης: Αλεξάνδρα Μαρτίνου: Ποια είναι η νέα πρόεδρος της «Κιβωτού του Κόσμου» (vid)

Στις έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης συμμετείχε και η 34χρονη γυναίκα που φιλοξενούσε στο σπίτι της την Μαριάννα Βλαχοπάνου. Τραγική ειρωνεία: το σπίτι της με το σημείο που εντοπίστηκε νεκρή η 31χρονη απέχουν περίπου 100 μέτρα.

Δεν φαίνεται εγκληματική ενέργεια

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα πρώτα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας και την αρχική εξέταση του ιατροδικαστή στη σορό δεν φαίνεται να εντοπίζονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Τις τελικές απαντήσεις θα τις δώσουν οι τοξικολογικές εξετάσεις και η νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες.

Εντοπίστηκε απανθρακωμένη

Από τα πρώτα στοιχεία των ερευνών, εκτιμάται ότι η 31χρονη Μαριάννα Βλαχοπάνου έπεσε από ύψος δύο ορόφων στην βεράντα του πρώτου ορόφου. Σύμφωνα με τους εθελοντές, η σορός της βρέθηκε απανθρακωμένη, ενώ από τα πρώτα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι έφερε αλλοιώσεις στο πρόσωπό και το σώμα της που πιθανότατα προέρχονται από φωτιά.

Στο ίδιο σημείο εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο είχε καεί, και εκτιμάται ότι άνηκε στην 31χρονη.

Το σενάριο που εξετάζεται

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση προσπαθούν να συνθέσουν το σκηνικό του θανάτου της 31χρονης γυναίκας. Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι η γυναίκα να λούστηκε με εύφλεκτο υγρό, να έβαλε φωτιά και στη συνέχεια να έπεσε στο κενό.

Από την ΕΛ.ΑΣ. υπογραμμίζουν ότι η έρευνα θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και της εγκληματικής ενέργειας.

Το σημείωμα

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 31χρονη έφυγε από το σπίτι που διέμενε μόνο με το κινητό της, αφήνοντας πίσω της όλα της τα προσωπικά αντικείμενα, το πορτοφόλι της και την ταυτότητά της.

Παράλληλα, στο σπίτι της φίλης της εντοπίστηκε και ένα ιδιόχειρο σημείωμα, το οποίο φανέρωνε ερωτική απογοήτευση, όμως είναι άγνωστο το πότε γράφτηκε από την άτυχη γυναίκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ