«Ήθελα παιδί κι έκανα σεξ με τον πιο διαβόητο δότη σπέρματος στον κόσμο – Ήμουν απελπισμένη»

«Ήθελα παιδί κι έκανα σεξ με τον πιο διαβόητο δότη σπέρματος στον κόσμο – Ήμουν απελπισμένη»

Μια μητέρα ενός παιδιού παραδέχτηκε ότι ήταν τόσο ανυπόμονη για ένα παιδί, που κυνήγησε τον διάσημο δότη σπέρματος Kyle Gordy μετά από αποτυχημένες προσπάθειες σε τράπεζα σπέρματος.

Η Alina Iakushyna μετακόμισε στις ΗΠΑ από την Ουκρανία το 2015, αφού πέτυχε μια δια βίου βίζα μέσω μιας κλήρωσης της Πράσινης Κάρτας. Η 30χρονη είχε τότε σύντροφο, ο οποίος μετακόμισε και προσπάθησε να δημιουργήσει οικογένεια μαζί της, αλλά στάθηκε αδύνατο για το ζευγάρι να τεκνοποιήσουν.

Παρά τον χωρισμό της, η Iakushyna εξακολουθούσε να επιθυμεί ένα παιδί, αλλά η μέθοδος «κύπελλο και σύριγγα» στις τράπεζες σπέρματος δεν ήταν επιτυχής.

Έτσι, στράφηκε στο επόμενο καλύτερο πράγμα: να κοιμηθεί η ίδια με έναν δότη σπέρματος.

Πέφτοντας πάνω στον Gordy στο Instagram – ο οποίος έχει γίνει πατέρας 53 παιδιών σε όλο τον κόσμο παρόλο που είναι μόλις 31 ετών – ήξερε ότι ήταν τέλειος για τις ανάγκες της. Παρατήρησε ότι τα παιδιά του ήταν «όμορφα» και αποφάσισε να του γράψει.

Photo: @kylegordy1234

Ήθελα να ξέρει τον πατέρα του

«Στην αρχή ανησύχησα λίγο, καθώς ήθελα να τον γνωρίσω καλύτερα, αλλά μιλήσαμε για αρκετή ώρα και μου άρεσε πραγματικά» δήλωσε στο NeedToKnow.Online. «Ωστόσο, μία από τις βασικές μου ερωτήσεις, που σφράγισε τη συμφωνία, ήταν αν το παιδί μου μπορούσε να μάθει γι’ αυτόν».

Ο Gordy τη διαβεβαίωσε ότι «φυσικά» θα μπορούσε να είναι στη ζωή του παιδιού, γεγονός που καθησύχασε τις ανησυχίες της ως εν δυνάμει νέα μαμά, αποφασίζοντας τελικά να συναντηθεί με τον δότη σπέρματος στο Μαϊάμι.

«Ήμουν απελπισμένη για ένα θετικό αποτέλεσμα, οπότε αντί να χρησιμοποιήσουμε κύπελλο και σύριγγα, επιλέξαμε να ακολουθήσουμε την παραδοσιακή οδό» είπε, προσθέτοντας ότι έμαθε για πρώτη φορά για τις υπηρεσίες του Gordy μέσω ενός φίλου. «Στην αρχή ήμουν νευρική, αλλά αφού συνάντησα τον Kyle και μιλήσαμε για αρκετή ώρα, με έκανε να νιώσω πολύ άνετα και ήταν μια πολύ θετική εμπειρία».

«Το ξανακάναμε την επόμενη μέρα και μετά, κουβεντιάσαμε για μερικές ώρες, ενώ στηρίζαμε τους γοφούς μου σε μερικά μαξιλάρια, καθώς αυτό υποτίθεται ότι βοηθάει τη διαδικασία» ανέφερε λεπτομερώς. «Είναι τόσο αστείος τύπος, και ενώ δεν ήμουν σίγουρη ότι θα ήμουν έγκυος στο τέλος, ένιωσα τόσο σίγουρη μαζί του, καθώς ήξερε ακριβώς τι έκανε».

Ένα σερί από αποτυχίες και ξόδεμα χρημάτων

Η ασυνήθιστη συμφωνία έκανε τα πράγματα γρήγορα και εύκολα για την Iakushyna, η οποία ξόδευε πάνω από 3.000 δολάρια ανά γύρο όταν προσπαθούσε να μείνει έγκυος μέσω της τράπεζας σπέρματος.

«Δυστυχώς, δεν έμεινα έγκυος, και αυτό με σόκαρε εντελώς, επειδή είχα προσευχηθεί τόσο πολύ για ένα μωρό» δήλωσε η νέα μαμά για τις πολλαπλές αποτυχημένες προσπάθειές της μέσω της παραδοσιακής δωρεάς σπέρματος. «Έκλαψα πολύ και με χτύπησε και οικονομικά, ώσπου έπεσα σε κατάθλιψη και δεν υπήρχε διέξοδος».

Photo: @kylegordy1234

Τέλος καλό, όλα καλά

Τελικά, το σεξ στέφθηκε με επιτυχία – η Iakushyna γέννησε έναν υγιή γιο, τον David Matthew, τον Φεβρουάριο που πέρασε.

«Ήταν απολαυστικό από την αρχή μέχρι το τέλος, και ήταν απόλυτη χαρά να τον γνωρίσω» είπε.

Ο Gordy δήλωσε στο παρελθόν στο Jam Press ότι οι γυναίκες απλά «δεν ενδιαφέρονται» να βγουν μαζί του, οπότε στράφηκε στη δωρεά σπέρματος ως τον τρόπο με τον οποίο θα συνεισφέρει στον πληθυσμό της Γης. Αν και το να κάνει δουλειά τη δωρεά τον έκανε να χάσει και τα ελάχιστα ραντεβού που έβγαινε, ωστόσο λαμβάνει πολλά μηνύματα στο διαδίκτυο που ζητούν τις υπηρεσίες του.

«Η χαρά που λαμβάνω από αυτό που κάνω είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο» δήλωσε κάποτε ο Gordy στο Jam Press, τονίζοντας ότι δεν αλληλεπιδρά με τα παιδιά εκτός αν του ζητηθεί. «Λαμβάνω τακτικά φωτογραφίες των παιδιών, οπότε το να ξέρω ότι τα πάνε καλά είναι υπέροχο».

Ακριβώς μια εβδομάδα μετά την δράση του απίθανου ζευγαριού, η Iakushyna έκανε τεστ εγκυμοσύνης: θετικό.

«Δεν μπορώ να μεταφέρω το συναίσθημα που ένιωσα, καθώς βίωσα νέες αισθήσεις – αλλά το κράτησα μυστικό από όλους εκτός από τον Kyle» αποκάλυψε, εξηγώντας πόσο «έκπληκτος αλλά και χαρούμενος» ήταν. «Ήταν πραγματικά ένα σοκ για μένα, και προσπάθησα να συνέλθω, παρά τα κάποια νεύρα, αφού βίωσα την απειλή μιας αποβολής δύο φορές».

Photo: @kylegordy1234

Το ταξίδι στην Ουκρανία

Αφού αποκάλυψε στην οικογένειά της ότι περίμενε παιδί – η οποία παραδόξως «δεν έκανε ερωτήσεις», έκλεισε ένα ταξίδι στην Ουκρανία τον Μάρτιο, χωρίς να γνωρίζει τι φρίκη θα ακολουθούσε.

Ευτυχώς για τη μέλλουσα μητέρα, οι γιατροί της απαγόρευσαν να επιβιβαστεί στην πτήση της, ενημερώνοντάς την κατά τον τελευταίο έλεγχο ότι ήταν πολύ μακριά και, στην πραγματικότητα, έτοιμη να γεννήσει.

«Θυμάμαι να τον αγκαλιάζω και να κλαίω, αλλά δεν ήξερα πόσα δάκρυα ατυχίας θα ακολουθούσαν μετά από αυτό» είπε.

Ενώ εκείνη έσφυζε από αγάπη καθώς το όνειρό της να γίνει μητέρα γινόταν πραγματικότητα, η οικογένειά της στην Ουκρανία ήταν έτοιμη να βιώσει έναν καταστροφικό πόλεμο.

«Ξύπνησα μετά τον τοκετό και είδα ότι το τηλέφωνό μου ήταν άδειο, χωρίς συγχαρητήρια, οπότε ρώτησα τη γιαγιά μου και εν ολίγοις μου είπε ότι είχαν χάσει τη σύνδεση» θυμάται. «Είχα ανάμεικτα συναισθήματα, τρελά χαρούμενη αλλά και με τόσο πόνο, γιατί δεν είχα καταλάβει πόσο μεγάλο πρόβλημα είχαν».

«Ο γιος μου με βοήθησε να τα αντιμετωπίσω όλα αυτά: Τον αγκάλιαζα και τον φιλούσα συνεχώς, λέγοντάς του ότι όλα θα πάνε καλά» πρόσθεσε. «Ελπίζω μια μέρα να πάω στην Ουκρανία με τον David και να είμαι με την οικογένειά μου – αλλά προς το παρόν, είμαι ευγνώμων στον Kyle που έκανε το όνειρό μου πραγματικότητα».

*Με στοιχεία από nypost.com

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ