Με βεντέτα απειλεί τον αστυνομικό ο πατέρας του 16χρονου Ρομά: «Θα το πληρώσει με το ίδιο νόμισμα»

Με βεντέτα απειλεί τον αστυνομικό ο πατέρας του 16χρονου Ρομά: «Θα το πληρώσει με το ίδιο νόμισμα»

Ο πατέρας του 16χρονου απείλησε πως αν ο αστυνομικός αφεθεί ελεύθερος θα απαντήσει με το «ίδιο νόμισμα».

Την απόδοση δικαιοσύνης για τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στα Διαβατά, με θύμα το παιδί του ζήτησε με νέες του δηλώσεις, ο πατέρας του 16χρονου.

Την ώρα που ο ανήλικος Ρομά δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε από αστυνομικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης, ο πατέρας του απειλεί ότι θα «απαντήσει με το ίδιο νόμισμα».

Διαβάστε επίσης: Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών στον Ασπρόπυργο

Όπως υποστηρίζει, ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο θα πρέπει να προφυλακιστεί, σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει βεντέτα. Μάλιστα, έβαλε στο «στόχαστρό» του τα παιδιά του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ.

«Θα κάνω τα ίδια στα παιδιά του»

«Λίγα κάναμε. Μετά θα γίνουν πιο πολλά και πιο άσχημα. Αν αφήσουν τον αστυνομικό ελεύθερο, δεν ξέρω και ‘γω πού θα φτάσω» ανέφερε ο πατέρας του 16χρονου Ρομά και συμπλήρωσε: «Έχει δυο παιδιά αυτός (σ.σ. ο αστυνομικός) και εγώ θα κάτσω να μεγαλώσουν τα παιδιά του; Μόνο άμα με πάρει ο Θεός».

Παράλληλα, όταν δημοσιογράφος του ζήτησε να διευκρινίσει τα όσα είπε, εκείνος ξεκαθάρισε ότι θα επιτεθεί εναντίον των παιδιών του αστυνομικού.

«Μεγαλώνει δυο παιδιά. Αυτός τι έκανε στο παιδί μου; Με το ίδιο νόμισμα θα το πληρώσει και αυτός. Ό,τι έκανε στο παιδί μου, θα κάνω στο παιδί του» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ