Chillbox Στολίσατε;

Chillbox Στολίσατε;

Χριστούγεννα χωρίς δένδρο γίνεται; Δεν γίνεται!

Χριστούγεννα χωρίς δένδρο γίνεται; Δεν γίνεται! Αυτό σκέφτηκε και η ομάδα της chillbox και δημιούργησε την πιο extreme limited edition γεύση της έως και σήμερα.

Ένα καταπράσινο frozen yogurt με γεύση «μαλλί της γριάς» κάνει την είσοδο του στα καταστήματα chillbox και δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να στολίσουν και να γευτούν το πιο δροσερά απολαυστικό χριστουγεννιάτικο δένδρο! Η εντυπωσιακή limited edition γεύση, έχει εκθαμβωτικό χρώμα και πλούσια υφή.

Για το στολισμό αυτού του one-of-a-kind χριστουγεννιάτικου δέντρου, το topping bar των καταστημάτων chillbox εξοπλίστηκε καταλλήλως. Πλουσιοπάροχα toppings έχουν ήδη πάρει την θέση τους και είναι έτοιμα για τους πιο ευφάνταστους, εορταστικούς DYI γευστικούς «στολισμούς». Μερικά από αυτά; Μix από πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα sprinkles, σιρόπια, ζεστές ρίπλες σοκολάτας, τρούφες, πουράκια, μπουκιές brownies, ξηροί καρποί αλλά και φρούτα εποχής υπόσχονται να απογειώσουν το αγαπημένο frozen yogurt μικρών και μεγάλων!

Η νέα limited edition γεύση θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα και σας περιμένει να την ανακαλύψετε σε όλα τα καταστήματα chillbox.

Εσείς …πότε θα στολίσετε chillbox;

Λίγα λόγια για την Chillbox

H Chillbox, είναι μια ελληνική αλυσίδα frozen yogurt και παγωτού που ξεκίνησε δυναμικά το 2012. Το μυστικό της επιτυχίας βασίζεται στο πρωτοποριακό DYI concept που επιτρέπει στον καταναλωτή να δημιουργήσει δικούς του μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς μέσα από μια μεγάλη γκάμα από λαχταριστά toppings.

Φτιαγμένο με φυσικά συστατικά το chillbox προσφέρει 4 γεύσεις παγωμένου γιαουρτιού, 27 γεύσεις παγωτού και περισσότερα από 40 topping.

Μέχρι σήμερα, η επιχείρηση απαριθμεί 41 καταστήματα Franchise σε όλη την Ελλάδα και 10 καταστήματα στο εξωτερικό

ChillboxGreece ChillboxFrozenYogurt ChillboxGreece

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ