Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Ομόφωνα ένοχος ο φονιάς της Γαρυφαλλιάς

Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Ομόφωνα ένοχος ο φονιάς της Γαρυφαλλιάς

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο 30χρονος.

Ομόφωνα ένοχο, έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, τον 30χρονο κατηγορούμενο για την δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα syrostoday.gr.

Χθες, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο 30χρονος είπε ότι δεν θυμάται αρκετά πράγματα. Αρχικά έδωσε συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος και ύστερα αναφέρθηκε και στο ιατρικό ιστορικό του.

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο 30χρονος

«Θυμάμαι την Γαρυφαλλιά να λέει ‘Τι είναι αυτό που κάνεις;’ και όχι να φωνάζει βοήθεια. Δεν θυμάμαι να την σπρώχνω και δεν θυμάμαι πώς έπεσε στα βράχια. Κάποια στιγμή, με θυμάμαι να παίρνω το σακίδιό μου από το αυτοκίνητο και να πηγαίνω μέσα στην θάλασσα προκειμένου να της προσφέρω τις πρώτες βοήθειες. Της έκανα τεχνητές αναπνοές και της έδωσα το φιλί της ζωής για να την σώσω. Κάποια στιγμή είδα ότι το πρόσωπό της είχε ασπρίσει και ότι τα χείλη της είχαν μελανιάσει και έβγαζε αφρούς και νερά από το στόμα της. Τότε κατάλαβα ότι ήταν νεκρή» υποστήριξε ο 30χρονος στην απολογία του.

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο είχε την εντύπωση ότι τον παρακολουθούσαν, νόμιζε ότι όλοι μιλούν για αυτόν και η γνωριμία του με την 26χρονη έγινε εκείνο το καλοκαίρι, ενώ ήταν η πρώτη φορά που πήγαιναν μαζί διακοπές.

Η απολογία του 30χρονου κράτησε δύο ώρες ενώ η εισαγγελέας ζήτησε την μεταβολή της κατηγορίας από «ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση» σε «πράξη εν βρασμώ ψυχής χωρίς δόλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ