Τουρκία: Τούρκος καθηγητής περιγράφει το μεγαλύτερο όπλο της Ελλάδας

Τουρκία: Τούρκος καθηγητής περιγράφει το μεγαλύτερο όπλο της Ελλάδας

Στο μεγαλύτερο όπλο της Ελλάδας έναντι της Τουρκίας αναφέρεται τούρκος καθηγητής, το οποίο όπως διατείνεται δεν είναι τα αεροσκάφη, τα τουφέκια, τ’ άρματα μάχης κ.λπ...

Το μεγαλύτερο όπλο της Ελλάδας έναντι της Τουρκίας περιέγραψε ο τούρκος καθηγητής πανεπιστημίου Μπουράκ Κουντάι (κάτω αριστερά, στην κεντρική φωτογραφία επάνω), μιλώντας σε εκπομπή του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού Haber Global.

«Αυτό είναι το μεγαλύτερο όπλο»

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία εικόνα πως η Τουρκία είναι επιθετική και πως η Τουρκία είναι αυτή που στα καλά καθούμενα προκαλεί θέματα» ακούγεται να λέει ο Μπουράκ Κουντάι, τονίζοντας ότι «Αυτό είναι το μεγαλύτερο όπλο της Ελλάδας. Σ’ αυτό στηρίζεται και η Ελλάδα».

«Το μεγαλύτερο δηλαδή όπλο της Ελλάδος δεν είναι τα αεροσκάφη, τα τουφέκια, τ’ άρματα μάχης κ.λπ.» λέει ο τούρκος καθηγητής.

Και προσθέτει ότι «Εκμεταλλευόμενη αυτήν τη σε βάρος της Τουρκίας ατμόσφαιρα, η Ελλάδα πιστεύει πως μπορεί να παρενοχλήσει την Τουρκία».

«Αναστάτωσε την Ελλάδα»

Από την άλλη, ο γνωστός τούρκος αναλυτής Αμπντουλάχ Αγάρ, μιλώντας στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, (κάτω δεξιά, στο βίντεο που ακολουθεί), αναφέρεται στην ισορροπία δυνάμεων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας:

«Το πέρασμα στη μαζική παραγωγή αυτών των πυραύλων μας (εννοεί την τελευταία προπαγάνδα της Αγκυρας και τις απειλές της με τους βαλλιστικούς πυραύλους), φυσικά και αναστάτωσε την Ελλάδα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό»

Για να προσθέσει ότι «Οι Ελληνες κάνουν βήματα που αλλάζουν τις ισορροπίες στον αέρα, μαζί με την υποστήριξη που δίνουν οι ΗΠΑ και η Γαλλία με τα μαχητικά Ραφάλ, με τα f-16 τα οποία εκσυγχρονίζουν και τα F-35, βλέπουμε πώς προσπαθούν να αναλάβουν πρωτοβουλίες».

Πηγή: tourkikanea.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ