Qatargate: Προδομένη αισθάνεται μία ευρωβουλευτής από τον Παντσέρι

Qatargate: Προδομένη αισθάνεται μία ευρωβουλευτής από τον Παντσέρι

Σε συνέντευξη της, μία πρώην ευρωβουλευτής που ανήκει στο ΔΣ της ΜΚΟ Fight Impunity λέει πως αισθάνεται προδομένη από τον Παντσέρι.

«Προδομένη» αισθάνεται μία πρώην ευρωβουλευτής από τον Αντόνιο Παντσέρι. Η Σεσίλια Βίλκστρομ, συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο της ΜΚΟ Fight Impunityκαι βρέθηκε να ελέγχεται για το Qatargate, ενώ δηλώνει πως ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής εκμεταλλεύτηκε την φήμη της.

«Αισθάνομαι αρκετά χρησιμοποιημένη. Έχει χρησιμοποιήσει τα ονόματά μας, τη φήμη μας», είπε η Βίλκστρομ στο POLITICO. «Είναι απλώς μια ξεκάθαρη προδοσία», είπε η φιλελεύθερη Σουηδή πολιτικός, η οποία πέρασε 10 χρόνια ως ευρωβουλευτής, προεδρεύοντας της ισχυρής ομάδας-ομπρέλας όλων των επικεφαλής των επιτροπών στη δεύτερη θητεία της.

«Χωρίς αμφιβολίες, είπα ναι, ένιωσα τιμή και συμφώνησα»

Ο Παντσέρι είχε καταφέρει να βρει οκτώ υψηλού προφίλ πολιτικούς, εμπειρογνώμονες και προσωπικότητες για να συμμετάσχουν στο διοικητικό συμβούλιο της ΜΚΟ, από τον πρώην Γάλλο πρωθυπουργό Bernard Cazeneuve και την επικεφαλής του Κολλεγίου Ευρώπης Federica Mogherini, μέχρι τους πρώην επιτρόπους της ΕΕ Δημήτρη Αβραμόπουλο και Emma Bonino. μαζί με την πρώην ευρωβουλευτή Σεσίλια Βίλκστρομ.

Μάλιστα, όταν ο Παντσέρι την έιχε πλησιάσει, συμφώνησε με χαρά να συμμετάσχει στο διοικητικό συμβούλιο του Fight Impunity επειδή είχε την τιμή να συμπεριληφθεί ανάμεσα σε τέτοια αξιόλογα ονόματα. «Χωρίς αμφιβολίες, είπα ναι, ένιωσα τιμή και συμφώνησα», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ