Σοκ στον Βόλο – Πατέρας κλωτσούσε την 14χρονη κόρη του – Η σωτήρια παρέμβαση του αδελφού της

Σοκ στον Βόλο – Πατέρας κλωτσούσε την 14χρονη κόρη του – Η σωτήρια παρέμβαση του αδελφού της

Ο άνδρας συνελήφθη το βράδυ την παραμονή των Χριστουγέννων και κρατείται, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί σε αυτόφωρο ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου

Ένα σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε στον Βόλο την περίοδο των εορτών είδε το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, μία ανήλικη κοπέλα μόλις 14 ετών, έπεσε θύμα της βίας του αλκοολικού πατέρα της, με τον μεγαλύτερο αδερφό της, επίσης ανήλικο, να παρεμβαίνει για να τη σώσει.

Διαβάστε επίσης: Λούκα, τι κάνεις; Αδιανόητη παράσταση από τον Ντόντσιτς κόντρα στους Νικς (vids)

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thenewspaper, το συμβάν σημειώθηκε το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων, όταν ο πατέρας της 14χρονης, σε ένα ξέσπασμα βίας, επιτέθηκε στο ανήλικο κορίτσι και την κλωτσούσε στην πλάτη.

Η σωτήρια παρέμβαση του αδελφού της

Ο μεγαλύτερος αδερφός της κοπέλας επενέβη και τον απομάκρυνε, ενώ η αστυνομία ειδοποιήθηκε από γείτονες που ανησύχησαν ακούγοντας τις φωνές.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη οικογένεια αντιμετωπίζει καταστάσεις όπου ο πατέρας βγαίνει προχωρά σε βίαιες συμπεριφορές.

Ο ίδιος κάνει κατάχρηση αλκοόλ και, καθώς η σύζυγός του και μητέρα των παιδιών εργάζεται και λείπει συχνά από το σπίτι, ξεσπά συχνά στη 14χρονη κόρη του, ενώ στο παρελθόν είχε χτυπήσει και το γιο του.

Ο άνδρας συνελήφθη το βράδυ την παραμονή των Χριστουγέννων και κρατείται, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί σε αυτόφωρο ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ