Κιβωτός του Κόσμου: Νέα σοκαριστική κατάθεση του 19χρονου για πατέρα Αντώνιο

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα σοκαριστική κατάθεση του 19χρονου για πατέρα Αντώνιο

«Όσο περνούσε ο καιρός, εκτός από το να με χαϊδεύει... είχε αρχίσει να μου. Μου κατέβαζε το παντελόνι και το εσώρουχο από την πίσω μεριά»

Νέα στοιχεία για τον πατέρα Αντώνιο και την Κιβωτό του Κόσμου έδωσε στις αρχές ο 19χρονος που κατήγγειλε την ασέλγεια. Στη δεύτερη κατάθεσή του περιέγραψε περιστατικά που προκαλούν σοκ.

Ο πρώην επικεφαλής του Οργανισμού την ερχόμενη Δευτέρα θα δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος στη Δικαιοσύνη. Το περιβάλλον του υποστηρίζει ότι έχει στοιχεία για να αντικρούσει τις καταγγελίες.

Διαβάστε επίσης: «Σφαγή» Δημητρακόπουλου – Στεφανίδου – «Πάπισσα» της νομικής επιστήμης»

Ο 19χρονος, ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας για τον πατέρα Αντώνιο, έδωσε, σύμφωνα με το Star τη δεύτερη κατάθεσή του στην Εισαγγελέα Ανηλίκων την 1η Δεκεμβρίου. Σε αυτή περιέγραψε όμως, όχι μόνο ασελγείς πράξεις, αλλά και περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης:

«Όσο περνούσε ο καιρός, εκτός από το να με χαϊδεύει (…) είχε αρχίσει να μου (…). Μου κατέβαζε το παντελόνι και το εσώρουχο από την πίσω μεριά (…)», φέρεται να κατέθεσε.

«Ξύπνησα και είχε βάλει το κεφάλι μου στα γεννητικά του όργανα»

Ο 19χρονος στη νέα του κατάθεση υποστήριξε ότι δεχόταν ακριβά δώρα από τον πατέρα Αντώνιο που έφθαναν ακόμα και τα 800 ευρώ. Πιστεύει, όπως είπε, ότι έχει πειράξει και άλλα παιδιά, ενώ περιέγραψε ακόμα ένα περιστατικό:

«Ένα πρωί που του πήγα το πρωινό, επειδή νύσταζα πολύ ξάπλωσα στον καναπέ και με πήρε ο ύπνος. Συνειδητοποίησα ότι ο πάτερ είχε βγάλει το μαξιλάρι πάνω στο οποίο κοιμόμουνα και είχε βάλει το κεφάλι μου, πολύ κοντά στα γεννητικά του όργανα».

«Υπάρχουν στοιχεία για κάθε καταγγελία»

Ο πατέρας Αντώνιος ισχυρίζεται, σύμφωνα με το περιβάλλον του, ότι θα δοθούν στη Δικαιοσύνη στοιχεία και χρονικά άλλοθι για κάθε καταγγελία που έχει γίνει.

Μέχρι στιγμής 30 μάρτυρες έχουν καταθέσει για την υπόθεση. Ανάμεσά τους και ένας 18χρονος που ζει σήμερα στην Ολλανδία, ο οποίος περιέγραψε ότι τον χτύπησαν άγρια μετά απο περιστατικό κλοπής σε δομή:

Όσο με χτυπούσαν τους φώναζα να σταματήσουν. Τους έλεγα ότι πονάω και ότι δεν αντέχω άλλο και αυτοί γέλαγαν μαζί μου και μου έλεγαν ότι ή θα παραδεχτείς ότι εσύ έκλεψες τα λεφτά ή θα σε σκοτώσουμε.

«Καταγγέλλοντες είχαν παραβατική συμπεριφορά»

Από το περιβάλλον του πατέρα Αντώνιου υποστηρίζουν ότι ορισμένοι από τους καταγγέλλοντες είχαν μπλεξίματα με τον νόμο.

Όπως αναφέρει ο διευθυντής του ekklisiaonline, ένας από τους ανθρώπους που τον κατηγορούν και ήταν στο πολύ στενό περιβάλλον του είχε μία πολύ έντονη παραβατική συμπεριφορά:

«Είχε εμπλακεί σε μία υπόθεση, ενώ ήταν φιλοξενούμενος της δομής, και τον έσωσε και τον βοήθησε και μπήκε μπροστά ο πατέρας Αντώνιος».

Ο πατέρας Αντώνιος τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου θα κληθεί ως ύποπτος να δώσει εξηγήσεις: για τις κατηγορίες της ασέλγειας κατά συρροή και ηθικής αυτουργίας σε σωματικές βλάβες ανηλίκων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ