Βέροια: Καρέ καρέ οι τελευταίες κινήσεις της 29χρονης με το μωρό στην αγκαλιά

Βέροια: Καρέ καρέ οι τελευταίες κινήσεις της 29χρονης με το μωρό στην αγκαλιά

Η ίδια ισχυρίζεται ότι δεν σκότωσε το μωρό της αλλά το εγκατέλειψε. Νωρίτερα σήμερα κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή

Το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το LIVE NEWS δείχνει την 29χρονη μητέρα να κρατά στην αγκαλιά της το 11 μηνών κοριτσάκι της και να περπατά στο κέντρο της Βέροιας.

Τα τελευταία λεπτά της ζωής του παιδιού, λίγο πριν επιβιβαστούν στο ταξί με προορισμό το φράγμα του Αλιάκμονα, εκεί όπου το μωρό βρήκε τραγικό θάνατο στα παγωμένα νερά του ποταμού.

Η μητέρα κατεβαίνει με το μωρό της στην αγκαλιά τη γέφυρα στη Θερμοπυλών ανάμεσα σε άλλους περαστικούς. Έφτασε εκεί με το ταξί που την επιβίβασε, μαζί με το παιδί, από το σπίτι της.

«Την πήρα από το σπίτι της στην Βέροια και την πήγα στην περιοχή Προμηθέα», είπε ο οδηγός ταξί που τη μετέφερε. «Ήταν πολύ ήρεμη, μια χαρά. Τίποτα το περίεργο. Τίποτα. Κανένα σημάδι. (Το παιδί) φορούσε ένα μπουφανάκι, αν δεν απατώμαι, με κουκούλα, αυτή που είναι ενσωματωμένη, μαζί με το μπουφάν… Παραμονή, μετά το μεσημέρι».

Με ταξί ως το φράγμα

Η γυναίκα με το μωρό στην αγκαλιά συνεχίζει τη πορεία της με τα πόδια. Ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο. Με το ένα χέρι της κρατάει το παιδί, δείχνει να δυσκολεύεται να το σηκώσει, και με το άλλο χέρι της κρατά το μπιμπερό του. Θα περπατήσει αρκετά μέτρα ακόμη ως την επόμενη πιάτσα ταξί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ