Ανατριχιαστικά μηνύματα του μακελάρη για τους φόνους στο Άινταχο;

Ανατριχιαστικά μηνύματα του μακελάρη για τους φόνους στο Άινταχο;

Ερευνήτρια του FBI εκτιμά ότι ίσως ο δράστης των φόνων στο Άινταχο Bryan Kohberger να αποκάλυπτε στοιχεία στο διαδίκτυο.

Φαίνεται πως ο μακελάρης του Άινταχο Bryan Kohberger αποκάλυπτε στοιχεία για το τετραπλό φονικό σε ομάδες συζητήσεων στο διαδίκτυο. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε η πρώην ερευνήτρια του FBI Jennifer Coffindaffer διαβάζοντας μηνύματα με ανατριχιαστικά ακριβείς εικασίες για το σοκαριστικό έγκλημα.

Βλέποντας στοιχεία που κανείς δεν θα μπορούσε να γνωρίζει, η Jennifer Coffindaffer εκτιμά ότι ήταν ο ίδιος ο Bryan Kohberger που έγραφε τα ανατριχιαστικά μηνύματα για το φονικό στο Άινταχο. Σε μια περίοδο που οι αρχές προσπαθούσαν να συνδέσουν τα κομμάτια του παζλ που θα τους οδηγούσαν στη σύλληψή του.

Διαβάστε επίσης: Καμπανάκι Σαρηγιάννη: Θα έχουμε 16.000 ημερήσια κρούσματα κορωνοϊού από τα μέσα Φεβρουαρίου

Όσο παρέμενε ελεύθερος, ο Bryan Kohberger, ο οποίος κατηγορείται για το τετραπλό φονικό των φοιτητών στο Άινταχο, φέρεται να συμμετείχε σε διαδικτυακές ομάδες συζήτησης με κύριο θέμα το μακελειό. Η Jennifer Coffindaffer, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mail Online, παρακολουθούσε τα σχόλια του χρήστη στο Facebook με το ψευδώνυμο Pappa Rodgers και αυτά του χρήστη του Reddit με ψευδώνυμο InsideLooking.

Τα ανατριχιαστικά μηνύματα για τους φόνους στο Άινταχο

Στα μηνύματά τους προχωρούσαν σε ανατριχιαστικές εικασίες. Εικασίες που αποδείχτηκαν αληθινές. Και οι δύο χρήστες αναφέρονταν με ακρίβεια στο χρονοδιάγραμμα των βάναυσων δολοφονιών και στο γεγονός πως η αστυνομία βρήκε μια θήκη μαχαιριού. Στοιχεία που κανείς δεν μπορούσε να γνωρίζει. Δεν είχαν αποκαλυφθεί δημόσια περισσότερες λεπτομέρειες.

Εμφανίζονταν και οι δύο χρήστες να επιμένουν πως οι εικασίες τους ήταν ακριβείς. Κατηγορήθηκαν πως πίσω από το προφίλ τους κρυβόταν ο δολοφόνος που αναζητούσαν για εβδομάδες οι αρχές. Η Jennifer Coffindaffer φαίνεται πως πήρε το μέρος όσων πίστευαν ότι τουλάχιστον ένας εκ των δύο λογαριασμών ανήκε πράγματι στον Bryan Kohberger. Ο 28χρονος υποστηρίζει την αθωότητά του μετά τη σύλληψή του από τις αρχές.

«Οδηγούσε το αυτοκίνητό του και είχε μαζί του το κινητό. Οπότε πιστεύω ότι θα μπορούσε να αφήσει ψηφιακά ίχνη. Ευφυΐα χωρίς κοινή λογική ισοδυναμεί με έναν εγκληματία που είναι βέβαιο ότι θα συλληφθεί», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Ο έλεγχος των διαδικτυακών ομάδων συζήτησης έρχεται αφού ο Bryan Kohberger δεν αποφυλακίστηκε με εγγύηση. Και ενώ οι εισαγγελείς αποκάλυψαν ότι το DNA του βρέθηκε στη θήκη του μαχαιριού που βρέθηκε δίπλα στο πτώμα ενός εκ των θυμάτων.

«Ο τύπος εξιχνιάζει το δικό του έγκλημα»

Ειδικότερα, στη δημοφιλή ομάδα r/MoscowMurders του Reddit, ο χρήστης InsideLooking έκανε διάφορες εικασίες γύρω από το τετραπλό φονικό. Η αστυνομία εκείνη την περίοδο παρέμενε αυστηρά σιωπηλή. Δεν έδινε αποκάλυπτε πολλές λεπτομέρειες γύρω από την τετραπλή δολοφονία φοιτητών.

Σε ένα από αυτά έγραφε για το σημείο όπου πάρκαρε ο δράστης. «Ο δολοφόνος πάρκαρε πίσω από το σπίτι. Προσέγγισε το σπίτι μέσα από τη γραμμή που σχημάτιζαν τα δέντρα. Μπήκε από τη συρόμενη πόρτα και την άφησε ανοιχτή».

«Ώρα δολοφονίας περίπου 3:20 – 3:40 π.μ. σύμφωνα με όχημα που φεύγει από τον τόπο του εγκλήματος. Καταγράφεται στην κάμερα της εθνικής οδού περίπου στις 3:45 π.μ. Το όχημα άφησε σημάδια ολίσθησης κατά την έξοδο».

Ο χρήστης InsideLooking μάλιστα ανέφερε ότι τα ίχνη ενός παπουτσιού από τις φωτογραφίες που ερευνούσε η αστυνομία ανήκε στον δράστη.  Η αστυνομία πράγματα πίστευε ότι πράγματι τα ίχνη από τα αποτυπώματα του παπουτσιού ανήκαν στον δράστη. Δεν ταίριαζαν με αυτά από τα παπούτσια των θυμάτων.

Επέμενε επίσης ότι το λευκό Hyundai Elantra θα ήταν το κλειδί για την εξιχνίαση της υπόθεσης. Προέβλεπε ότι θα οδηγούσε την αστυνομία στη σύλληψη του δράστη. Είχε καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του. «Ο τύπος εξιχνιάζει το δικό του έγκλημα… Psycho» σχολίασε κάποιος που διάβαζε τα ανατριχιαστικά μηνύματα. 

Κάτι παρόμοιο συνέβη και με τον χρήστη του Facebook Pappa Rodgers, μέλος γκρουπ που συζητούσε για το τετραπλό φονικό στο Άινταχο. «Από τα στοιχεία που έχουν κυκλοφορήσει, το φονικό όπλο πρέπει να είναι ένα μεγάλο μαχαίρι. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι βρήκαν τη θήκη» έγραφε χαρακτηριστικά σε μια ανάρτησή του.

Μπήκε μάλιστα σε διαμάχη με άλλους χρήστες της ομάδας, καθώς τον κατηγόρησαν ότι επικοινωνεί σαν να είναι serial killer. Και αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως το συγκεκριμένο προφίλ σίγησε μετά τη σύλληψη του Bryan Kohberger. O 28χρονος κατηγορείται για τη δολοφονία των Ethan Chapin, 20 ετών, Kaylee Goncalves, 21 ετών, Xana Kernodle, 20 ετών, και Madison Mogen, 21 ετών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ