Άγιος Παντελεήμονας: Ο 35χρονος που βίαζε τρεις ημέρες την 32χρονη, την είχε κακοποιήσει και πριν ένα χρόνο

Άγιος Παντελεήμονας: Ο 35χρονος που βίαζε τρεις ημέρες την 32χρονη, την είχε κακοποιήσει και πριν ένα χρόνο

Σοκάρει η αποκάλυψη ότι ο Αιγίπτιος βγήκε από τη φυλάκη και βασάνισε και πάλι την 32χρονη πρώην σύντροφό του από τη Βουλγαρία

Σοκάρει η αποκάλυψη του in ότι ο 35χρονος που βίαζε για τρεις ημέρες την 32χρονη στον Άγιο Παντελεήμονα, είναι ο ίδιος που πριν ένα χρόνο είχε βασανίσει πάλι τη γυναίκα προκαλώντας τότε μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛΑΣ αφού απειλούσε να ανατινάξει το διαμέρισμα που την κρατούσε όμηρο με φιάλη υγραερίου.

Διαβάστε επίσης: Χιόνι: Στα λευκά ντύθηκαν Αράχωβα και Παρνασσός

Μάλιστα τότε, Πρωτοχρονιά του 2022, είχε στηθεί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση και ο 35χρονος συνελήφθη μετά από επέμβαση ομάδας της ΕΚΑΜ.

Είχε προφυλακιστεί
Ο άνδρας με καταγωγή από την Αίγυπτο είχε προφυλακιστεί για εκείνη την υπόθεση, ωστόσο πριν λίγες ημέρες αποφυλακίστηκε, επέστρεψε στην ίδια γειτονιά εντόπισε την άτυχη γυναίκα και την βασάνισε και πάλι.

Όπως είχε αποκαλυφθεί τότε ο άνδρας είχε αρπάξει με τη βία την γυναίκα μέσα από το σπίτι στο Γαλάτσι όπου εργαζόταν ως οικιακή βοηθός και την είχε οδηγήσει στο δικό του διαμέρισμα στην οδό Αλκιβιάδου στον Άγιο Παντελεήμονα.

 

Ομηρία – «Θα κρατάω το κεφάλι της στα χέρια», φώναζε ο δράστης στους αστυνομικούς – Το θρίλερ στον Άγιο ΠαντελεήμοναΓια ώρα την ξυλοκοπούσε άγρια και τη βασάνιζε ενώ είχε πάρει το κινητό της τηλέφωνο και μέσα από τον λογαριασμό της  στο facebook μετέδιδε ζωντανά τα βασανιστήρια στο παιδί της στη Βουλγαρία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ