Αστυνομικές «μίζες» σε φορτία κοκαΐνης

Αστυνομικές «μίζες» σε φορτία κοκαΐνης

Οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση σε πάρτι έφεραν τις ελεγκτικές αρχές μπροστά σε ύποπτες ενέργειες και συναλλαγές ιδιωτών και αξιωματούχων

Η πολυσυζητημένη υπόθεση της καταγγελίας βιασμού από 24χρονη πριν από έναν χρόνο σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη Θεσσαλονίκη φαίνεται να οδηγεί ξαφνικά τις διωκτικές και δικαστικές αρχές σε ύποπτο κύκλωμα με τεράστιες αμοιβές «πληροφοριοδοτών» για φορτία κοκαΐνης από τη Νότια Αμερική!

Με πρωταγωνιστές αυτής της… θυγατρικής υπόθεσης να εμφανίζονται πρώην και νυν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ αλλά και ιδιώτες, κάτι που προκαλεί αναστάτωση στο εσωτερικό των αρχών ασφαλείας αλλά και σε ξένες διωκτικές αρχές.

Συναλλαγές με τα κονδύλια της αμερικανικής DEA

Ετσι, οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση (διαπιστώθηκε δικαστικά ότι δεν ευσταθούσαν) της Γεωργίας Μπ. σε κεντρικό ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας, οι οποίες προκάλεσαν πέρυσι τη συγκίνηση της κοινής γνώμης, όπως και τα δεδομένα από «ενδοϋπηρεσιακή διαμάχη» αστυνομικών, αποκτούν ξαφνικά μιαν άλλη διάσταση.

Στην πορεία της έρευνας φαίνεται ότι δείχνουν στις ελεγκτικές αρχές σύνθετα συστήματα ύποπτων ενεργειών και συναλλαγών ιδιωτών και αξιωματούχων και με κονδύλια της αμερικανικής υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών DEA!

Τα παραπάνω αποτελούν μια ιδιόμορφη εξέλιξη που ανατρέπει τα δεδομένα. Με την έρευνα για το πάρτι σε σουίτα του ξενοδοχείου και όσα ακολούθησαν με τον ξυλοδαρμό κοσμικών να αποκτά – όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα της Κυριακής» – μια εντυπωσιακή νέα τροπή. Και αυτό με την ανάδειξη τυχόν παρανομιών ατόμων που πρωτοστάτησαν στη στήριξη της καταγγελίας του υποτιθέμενου βιασμού, και όσες σχετικές επιθέσεις ακολούθησαν. Για την απρόοπτη αυτή εξέλιξη έχουν ενημερωθεί και ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ