ΗΠΑ: Τα αίτια του πολύνεκρου φονικού στο Μόντερεϊ Παρκ αναζητούν οι Αρχές

ΗΠΑ: Τα αίτια του πολύνεκρου φονικού στο Μόντερεϊ Παρκ αναζητούν οι Αρχές

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που εξετάζουν την υπόθεση, ο δράστης ενδέχεται να στόχευε την πρώην σύζυγό του.

Απαντήσεις για την επίθεση ενός ένοπλου άνδρα μέσα σε αίθουσα χορού στο Μόντερεϊ Παρκ αναζητά η αστυνομία της Καλιφόρνιας, προσπαθώντας να εντοπίσει τα κίνητρα του δράστη που οδήγησαν στο χαμό δέκα ανθρώπων.

Όπως έχει γίνει μέχρι τώρα γνωστό, ο 72χρονος Χου Καν Τραν είναι ο μοναδικός ύποπτος για τη σφαγή που διαπράχθηκε στην αίθουσα χορού Star Ballroom Dance Studio, κατά τη διάρκεια εορταστικής εκδήλωσης για τη Σεληνιακή Πρωτοχρονιά.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο χώρος που σημειώθηκε η πολύνεκρη επίθεση είναι πολύ δημοφιλής κυρίως σε ηλικιωμένους ασιατικής καταγωγής, με τα θύματα του Τραν να είναι μεταξύ 50 – 80 ετών.

«Όλα είναι ανοιχτά»

Την Κυριακή, ο σερίφης της κομητείας του Λος Άντζελες Ρόμπερτ Λούνα είπε ότι «όλα είναι στο τραπέζι», αναφερόμενος στα αίτια της επίθεσης. Ωστόσο ο δήμαρχος του Μόντερεϊ Παρκ, ο Χένρι Λο, είπε στο NBC ότι οι Αρχές εξετάζουν ως πιθανό κίνητρο τις «προσωπικές σχέσεις» του δράστη. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τραν κατοικούσε στο Χέμετ της Καλιφόρνιας και σύχναζε στην αίθουσα χορού. «Είναι πιθανόν ο στόχος του να ήταν η πρώην σύζυγός του», σημείωσε ο Λο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ