«Η εισαγγελέας θα προτείνει ενοχή του Φιλιππίδη» – Τι λέει ο δικηγόρος των ηθοποιών

«Η εισαγγελέας θα προτείνει ενοχή του Φιλιππίδη» – Τι λέει ο δικηγόρος των ηθοποιών

Τι είπε ο Αλέξανδρος Μίντζιας στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» για όσα τον κατηγορούν αλλά και για την απουσία του Πέτρου Φιλιππίδη και των δικηγόρων του, από τη δίκη

Ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη το απόγευμα μετά από αρκετές ώρες, οι αγορεύσεις της πολιτικής αγωγής στη δίκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη, έπειτα από τις αποφάσεις του εισαγγελέα για τις κατηγορίες για έναν βιασμό και δυο απόπειρες.

Παρόλα αυτά, ο ηθοποιός βρισκόταν εκτός,  λόγω προβλήματος με την υγεία του. Απόντες ήταν και οι δικηγόροι του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Κική Πακιρτζίδου.

Τον λόγο πήραν οι δικηγόροι των θυμάτων που αναφέρθηκαν στην κακοποιητική συμπεριφορά και στον εγωκεντρικό χαρακτήρα του κ. Φιλιππίδη.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Κική Παρκιτζίδου κατηγόρησαν τον κ. Μίντζια για την εταιρία εκπροσώπησης ηθοποιών, τη οποία έχει με τον αδελφό της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, αλλά όχι ο Μ. Δημητρακόπουλος.

«Η πρόταση της εισαγγελέως ”αθώος λόγω αμφιβολιών” θα αλλάξει»

Ο Αλέξανδρος Μίντζιας μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» για όσα τον κατηγορούν αλλά και για την απουσία του κατηγορουμένου και των δικηγόρων του.

«Έχω ακούσει πολλά σε αυτή τη δίκη. Η πρόταση ‘’αθώος λόγω αμφιβολιών’’ θεωρώ πως θα αλλάξει και αυτά που έχει πάρει ως παραδοχές, νομίζω πως σήμερα δόθηκαν πολλές απαντήσεις και πιστεύω πως θα προτείνει ενοχή.

Αναφορικά με τα χαρακτηριστικά «θεός», «πολυντάλαντος» που ακούστηκαν στη δίκη για τον κατηγορούμενο ο κ. Μίντζιας δήλωσε πως είναι χαρακτηριστικά που αποδόθηκαν από μάρτυρες.

«Ως δικηγόρος έχω κάθε δικαίωμα να συμμετέχω σε εταιρία»

«Όσον αφορά την εταιρία που έχω, ως δικηγόρος έχω κάθε δικαίωμα να συμμετέχω, έχω λάβει άδεια για να είμαι εκεί εδώ και 23 χρόνια. Προφανώς και υπάρχει και είναι νόμιμο. Θεωρώ αστειότητα να θεωρείται κίνητρο υπεράσπισης.

Ο κ. Μίτζιας συμπλήρωσε πως τα θύματα χλευάστηκαν από τους δικηγόρους του κατηγορούμενου.

Στις 2 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι αγορεύσεις υπέρ του κατηγορούμενου με τον κ. Δημητρακόπουλο και θα συνεχιστούν την Παρασκευή με την κ. Πακιρτζίδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ