Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Ξόδεψε πάνω από 500 εκατομμύρια για τη φρουρά του

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Ξόδεψε πάνω από 500 εκατομμύρια για τη φρουρά του

Διπλασίασε τον προϋπολογισμό ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Την ώρα που ο τουρκικός λαός δυσκολεύεται από τις οικονομικές συνθήκες που μαστίζουν τη χώρα, οι οποίες αντί να βελτιώνονται γίνονται ακόμα πιο δύσκολες, ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζει να ανεβάζει τις προσωπικές του δαπάνες σε οτιδήποτε έχει σχέση με το παλάτι.

Στην Τουρκία έχει προκαλέσει νέο σάλο το γεγονός πως Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λειτουργεί με όρους που θυμίζουν τις εποχές της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με τις πρακτικές του να παραπέμπουν σε σουλτάνο, καθώς μέσα σε δύο χρόνια διπλασίασε τις δαπάνες για την προσωπική του φρουρά.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Birgün, η Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας (EGM), η οποία υπάγεται στο υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας ανακοίνωσε τις δαπάνες της για το 2022.

Οι δαπάνες που αφορούσαν την Υπηρεσία Προστασίας της Προεδρίας, δηλαδή για τους σωματοφύλακες του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ξοδευτήκαν 526 εκατομμύρια 868 χιλιάδες τουρκικές λίρες.

Ο Ερντογάν ξόδεψε 1,4 εκατομμύρια τη μέρα για τη φρουρά του

Το αντίστοιχο ποσό για το 2021 ανερχόταν σε 306 εκατομμύρια το 2021 και σε 263 εκατομμύρια το 2020. Αυτό σημαίνει ότι μέσα σε δύο χρόνια από το 2020 έως το 2022 οι δαπάνες διπλασιάστηκαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ