Ανδραβίδα: Οι τελευταίες στιγμές πριν την πτώση του Phantom – Τα πιθανά σενάρια της τραγωδίας

Ανδραβίδα: Οι τελευταίες στιγμές πριν την πτώση του Phantom – Τα πιθανά σενάρια της τραγωδίας

Θρήνος στην Αρκαδία για τον 29χρονο «ιπτάμενο», στο «κόκκινο» η αγωνία για τον 31χρονο κυβερνήτη του αεροσκάφους που κατέπεσε στην Ανδραβίδα.

Κορυφώνεται η αγωνία για τον κυβερνήτη του F-4 Phantom που κατέπεσε στην Ανδραβίδα και είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 29χρονος συγκυβερνήτη Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας, βυθίζοντας στη θλίψη τον τόπο καταγωγής του την Αρκαδία.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου κυβερνήτη Ευστάθιου Τσιτλακίδη θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια της νύχτας. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση στην περιοχή επιχειρούν 1 C-130, 1 Super Puma, 1 S-70 (τα Ε/Π θα εναλλάσσονται κατά τη διάρκεια της νύκτας) και πλωτά μέσα του ΛΣ.

«Δήλωσε την Ικάρων πρώτη και πέθανε 29 χρονών»

Συγκλονισμένος είναι και ο πατέρας του 29χρονου πιλότου που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. Ο 29 χρόνος καταγόταν από την Τρίπολη, όπου τέλειωσε το Λύκειο και πέρασε στη Σχολή Ικάρων. Καταγόταν από τα Δολιανά Αρκαδίας. Η οικογένεια έχει δύο ακόμη παιδιά, το ένα βρίσκεται στην Αμερική.

«Ήρθε χθες το Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι έφυγε. Μας χαιρέτισε κανονικά… «γιατί φεύγεις νωρίς του λέω», «φεύγω, γιατί το πρωί πετάω». Πέταξε και τέλος», είπε αρχικά ο πατέρας του 29χρονου στην ΕΡΤ μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Του έλεγα εγώ «κάνε το δικό μου επάγγελμα, θα βρεις έτοιμη δουλειά να δουλέψεις, δεν θα ταλαιπωρηθείς στη ζωή σου». «Όχι πατέρα, μου λέει, θα δηλώσω την Ικάρων πρώτη». Τη δήλωσε πρώτη και πέθανε 29 χρονών… Και καταστραφήκαμε όλοι», συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ