Ανδραβίδα: «Είσαι ο γιος που θα ήθελε η κάθε μάνα στην αγκαλιά της» – Σπαραγμός από τον επικήδειο της μητέρας του 29χρονου (vid)

Ανδραβίδα: «Είσαι ο γιος που θα ήθελε η κάθε μάνα στην αγκαλιά της» – Σπαραγμός από τον επικήδειο της μητέρας του 29χρονου (vid)

Η μητέρα του 29χρονου συγκλόνισε τους πάντες με τα όσα είπε για τον αδικοχαμένο γιο της

Δεν υπάρχουν λόγια για όσα συνέβησαν στη διάρκεια της κηδείας του Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα. Οι επικήδειοι των συγγενών ράγισαν καρδιές με τους φίλους και συναδέλφους του άτυχου υποσμηναγού να ξεσπούν σε κλάματα.

Η μητέρα του 29χρονου συγκλόνισε τους πάντες με τα όσα είπε για τον αδικοχαμένο γιο της. «Θα ήθελαν α ευχαριστήσω τους πάντες που μας συμπαραστέκονται σε αυτό το τραγικό μαρτύριο.

Δυστυχώς έφυγες από κοντά μας τόσο νωρίς. Μάριε, αγόρι μου γλυκό, αστέρι της ψυχής μου, πάντα χαμογελαστός, πότε δεν με είχες στεναχωρήσει. Ήρεμος και υπομονετικός, δεν παραπονιούσαν ποτέ για τίποτα.

Διαβάστε επίσης: Πτώση Φάντομ στην Ανδραβίδα: Ξέσπασαν σε κλάματα οι συνάδελφοι και φίλου του υποσμηναγού (vid, pics)

Αξιοπρεπής εργατικός, δοτικός σε όλους», είπε συνεχίζοντας με λυγμούς.

«Είσαι ο γιος που θα ήθελε η κάθε μάνα στην στην αγκαλιά της. Ο καλύτερος αδελφός για τα αδέλφια σου, ο καλύτερος εγγονός για τους παππούδες, ο καλύτερος σύντροφος για την κοπέλα σου.

Από μικρός ονειρευόσουν να γίνεις πιλότος, λάτρευες την ταχύτητα, τα αυτοκίνητα, τις μηχανές , τα αεροπλάνα. έθεσες ψηλούς στόχους και τα κατάφερες.

«Έγινες ο Iκαρος της καρδιάς μας»
Εγινες ο Iκαρος της καρδιάς μας. Έγινες ήρωας που ποτέ δεν θα θα ξεχάσουμε. Όλη η Ελλάδα σε βλέπει και φωνάζει αθάνατος. Εσύ και ο Στάθης δεν θα ξεχαστείτε ποτέ. Θα σας κουβαλάει όλη η Ελλάδα στην ψυχή της. Είσαι και θα είσαι το παιδί μου, ο άγγελος μου που τόσο θαύμαζα. Πόσο θα μου λείψεις.

Και τέλος θα αφιερώσω δύο στίχους στον Μάριο , στο Στάθη, σε όλους του πιλότους που χάθηκαν και σε όσους θα συνεχίσουν να πετάνε για την πατρίδα μας.

Ο αετός πεθαίνει στον αέρα, ελεύθερος και δυνατός….. Καλό ταξίδι, καλό παράδεισο αστέρι μου. Όσο αναπνέω δεν θα σε ξεχάσω ποτέ.

Αθάνατος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ