Βαρεμένος – Καραμανλή: Σάλος στα social media μετά τον άγριο καυγά

Βαρεμένος – Καραμανλή: Σάλος στα social media μετά τον άγριο καυγά

Η διαμάχη Βαρεμένου - Καραμανλή συνεχίστηκε με «ανταλλαγή» δηλώσεων και άναψε φωτιές στα social media

Φωτιές στο twitter, άναψε ο καυγάς ανάμεσα στον Γιώργο Βαρεμένο και την Αννα Καραμανλή στον τηλεοπτικό αέρα, όπου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, άρπαξε βίαια από τα χέρια της συναδέλφου του της ΝΔ, μια φωτογραφία που εκείνη έδειχνε στην κάμερα.

Υπενθυμίζεται ότι η η κυρία Καραμανλή εμφάνισε φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα να βρίσκεται σε θέατρο το βράδυ μετά την τραγωδία με την απώλεια των δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας, κατηγορώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για υποκρισία.

Διαβάστε επίσης: Φλόριντα: Βίντεο σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό μαθήτριας μέσα σε σχολικό λεωφορείο

«Προχθές όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού ο Τσίπρας χαμογελώντας με δύο κυρίες πήγε στο Θέατρο στο Παλλάς. Αυτή είναι η αθλιότητα του Τσίπρα. Δείτε τους χαμόγελο colgate» είπε η κυρία Καραμανλή, με τον Βαρεμένο να της απαντά «Μιλάει το χαμόγελο Μητσοτάκη» και της άρπαξε το χαρτί μέσα από τα χέρια.

«Γιώργο, δεν κάνουμε τέτοια σε μια γυναίκα» του είπε ο Οικονόμου με τον Βαρεμένο να ανταπαντά «δεν μπορώ τις αθλιότητες» και υπεραμύνθηκε του πατριωτισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

Σάλος στα social media

Το περιστατικό προκάλεσε σάλο στα social media και δίχασε τους χρήστες. Πολλοί καταδίκασαν την βίαιη χειρονομία του κ. Βαρεμένου κάνοντας λόγο για bullying και πολλοί άλλοι επέκριναν τη στάση της κυρίας Καραμανλή, λέγοντας  ότι χρησιμοποίησε την τραγική απώλεια των δύο πιλότων για πολιτικούς λόγους, όταν μάλιστα και η ίδια είχε παραστεί εκείνη την ημέρα σε διάφορες εκδηλώσεις.

Αρκετοί ήταν και εκείνοι οι χρήστες που επέκριναν και τους δύο πολιτικούς, χωρίς ωστόσο να δικαιολογουν τη συμπεριφορά του κ. Βαρεμένου (την οποία και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε απαράδεκτη).

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά «τιτιβίσματα»

Η απάντηση της Καραμανλή στα επικριτικά tweet

Σε απάντηση των αναρτήσεων, που την επέκριναν και την κατηγορούσαν για υποκρισία, η κυρία Καραμανλή ανέβασε στο twitter την πρόσκληση, που είχε για μία εκδήλωση – φωτογραφίες από την οποία κυκλοφόρησαν στα σόσιαλ μίντια από τους επικριτές της – που όμως είχε γίνει την προηγούμενη ημέρα της τραγωδίας.

«Πάλι «αλήθειες» λένε τα trolls του ΣΥΡΙΖΑ. Και για του λόγου το αληθές (η πρόσκληση πιο κάτω) 29/1 ήταν η πίτα που πήγα και όχι 30/1» έγραψε η βουλευτής της ΝΔ, αναφερόμενη στην εκδήλωση του σωματείου ΠΕΡΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ