Χιόνια στην Αθήνα: Πότε θα πέσουν οι πρώτες νιφάδες και σε ποιες περιοχές θα το «στρώσει»

Χιόνια στην Αθήνα: Πότε θα πέσουν οι πρώτες νιφάδες και σε ποιες περιοχές θα το «στρώσει»

Προ των πυλών βρίσκεται η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» με τους μετεωρολόγους να προβλέπουν χιόνια και τσουχτερό κρύο στην Αττική.

Προ των πυλών βρίσκεται η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα», με τα ακραία καιρικά φαινόμενα να πλήττουν αρκετές περιοχές της χώρας.

Ισχυρές χιονοπτώσεις και ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται να σημειωθούν από τις πρωινές ώρες της Κυριακής στη Μαγνησία, τη Φθιώτιδα, τη Βοιωτία, την Αττική, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη –από τα 500μ. υψόμετρο.

Στα… λευκά από το πρωί της Κυριακής η Αττική

Όπως ανέφερε η μετεωρολόγος του MEGA, Χριστίνα Ρήγου, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, από νωρίς το πρωί της Κυριακής η Αττική θα ντυθεί στα λευκά, καθώς θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα βόρεια του νομού και συγκεκριμένα στον Άγιο Στέφανο, Δροσιά, Καπανδρίτι, Μαλακάσα, Ιπποκράτειος πολιτεία και Κρυονέρι.

Το μεσημέρι της Κυριακής αναμένεται πυκνή χιονόπτωση στα βόρεια του νομού, με αξιόλογες χιονοπτώσεις και στα βόρεια προάστια, στις περιοχές της Πεντέλης, του Διονύσου, της Κηφισιάς και της Νέας Ερυθραίας.

Ακόμη, χιονοπτώσεις με εξάρσεις θα σημειωθούν σε Πάρνηθα, Βίλια και Θρακομακεδόνες, ενώ χιονόνερο θα πέσει στο κέντρο της Αθήνας και τα νότια προάστια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ