Τουρκία: Μεγάλη φωτιά σε λιμάνι της πόλης Ισκεντερούν

Τουρκία: Μεγάλη φωτιά σε λιμάνι της πόλης Ισκεντερούν

Η πόλη Ισκεντερούν ήταν από τις περιοχές που επλήγησαν νωρίτερα από τους δύο ισχυρούς σεισμούς.

Ισχυρή φωτιά ξέσπασε στο λιμάνι του Ισκεντερούν, μετά τον φονικό σεισμό που σημειώθηκε νωρίτερα στην Τουρκία. Το Ισκεντερούν είναι μία από τις πολλές περιοχές που χτύπησε ο Εγκέλαδος των 7.7 Ρίχτερ προκαλώντας χιλιάδες θανάτους και ζημιές.

Βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter δείχνουν πυκνό καπνό να υψώνεται στον αέρα, με τη φωτιά να προέρχεται από τον χώρο που είναι στοιβαγμένα εκατοντάδες κοντέινερ.

Σημειώνεται πως η φωτιά ξέσπασε μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση, ωστόσο σύμφωνα με το Reuters εξαρχής ξεκάθαρο τι καιγόταν και τα ακριβή αίτια της φωτιάς παραμένουν ακόμη άγνωστα.

Ο καταστροφικός σεισμός μεγέθους 7.7 Ρίχτερ χτύπησε τη χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας, με τους νεκρούς έως αυτή τη στιγμή να ξεπερνούν τους 2.000 και οι τραυματίες τους 10.000. Οι καταστροφές κτιρίων και σπιτιών είναι επίσης αναρίθμητοι.

Παράλληλα, ο σεισμός χτύπησε και τη Συρία. Στις ζώνες που ελέγχονται από τους αντάρτες και τους τζιχαντιστές, οι νεκροί είναι τουλάχιστον 390. Στις επαρχίες που ελέγχονται από το καθεστώς του Δαμασκού, έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής 538 θύματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ