Εύα Καϊλή: «Τώρα ξαφνικά, ο λόγος του Παντσέρι έγινε Ευαγγέλιο», δήλωσε ο Σβεν Μαρί στη «Le Soir»,

Εύα Καϊλή: «Τώρα ξαφνικά, ο λόγος του Παντσέρι έγινε Ευαγγέλιο», δήλωσε ο Σβεν Μαρί στη «Le Soir»,

«Διαπιστώνω ότι τα στοιχεία για την κράτηση της πελάτισσάς μου βασίζονται στις δηλώσεις του Παντσέρι, ο οποίος έλεγε ψέματα επί δύο μήνες και τώρα, με το καθεστώς του μεταμελημένου, ο λόγος του έχει γίνει Ευαγγέλιο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βέλγος δικηγόρος της Εύας Καϊλή.

Η Εύα Καϊλή καθώς και ο Μαρκ Ταραμπέλα παραμένουν προφυλακιστέοι για την υπόθεση «Qatargate», ενώ εκκρεμεί η αίτηση αποβολής κατά του δικαστή-ανακριτή Μισέλ Κλεζ, αναφέρει η βελγική εφημερίδα «Le Soir».

«Δύσκολο χτύπημα για την Εύα Καϊλή, ήδη κρατούμενη για 10 εβδομάδες», σχολιάζει η εφημερίδα, επισημαίνοντας ότι το προδικαστικό συμβούλιο των Βρυξελλών αποφάσισε χθες βράδυ να παρατείνει την προληπτική της κράτηση, όπως και για τον Πιερ Αντόνιο Παντσέρι και τον Βέλγο ευρωβουλευτή Μαρκ Ταραμπέλα – και οι τρεις κατηγορούνται στο πλαίσιο της έρευνας για φερόμενες πράξεις διαφθοράς εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

«Πίστευα πραγματικά ότι έπρεπε και επρόκειτο να απελευθερωθεί, τουλάχιστον με ένα ηλεκτρονικό βραχιόλι», δήλωσε ο Σβεν Μαρί, ο νέος Βέλγος δικηγόρος της κ. Καϊλή, στη «Le Soir», μετά την απόφαση τoυ συμβουλίου.

«Λυπάμαι που δεν απελευθερώθηκε και εξακολουθώ να πιστεύω ότι αποτελεί ένα τρόπαιο. Όμως δεν είναι μόνο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η Εύα Καϊλή είναι και μητέρα. Μια μητέρα, που βλέπει το 24 μηνών μωρό της δύο φορές το μήνα. Σέβομαι αυτή την απόφαση, αλλά την αμφισβητώ και θα ασκήσω έφεση σήμερα», πρόσθεσε.

Γιατί θα προτιμούσε τον δικαστή Κλεζ

Ο ίδιος σημείωσε ότι θα προτιμούσε να ήταν παρών ο δικαστής Κλεζ στο προδικαστικό συμβούλιο, «γιατί ποιος ξέρει την υπόθεση καλύτερα από αυτόν;», όπως είπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ