Super Κική: Σπάει τη σιωπή της μετά την αποφυλάκιση – Φωτογραφίες σοκ της κακοποιημένης φίλης της

Super Κική: Σπάει τη σιωπή της μετά την αποφυλάκιση – Φωτογραφίες σοκ της κακοποιημένης φίλης της

Η instagrammer μιλά πρώτη φορά για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας της φίλης της και τη σύλληψή της. «Θα το ξαναέκανα όσες φορές ακόμη χρειαστεί», τονίζει.

Λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή της η Super Κική επέστρεψε στα social media και μίλησε για όσα συνέβησαν και κατέληξε με ακόμα μία φίλη της στο κρατητήριο.

Η instagrammer, που στις 23 Φεβρουαρίου οδηγήθηκε στον ανακριτή, με τις κατηγορίες της ληστείας κατά συναυτουργία, ηθικής αυτουργίας σε πρόκληση επικίνδυνης, σωματικής βλάβης και ενδοοικογενειακής απειλής., αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Σήμερα, δημοσιεύει για πρώτη φορά φωτογραφίες της φίλης της, η οποία φέρεται πως έχει κακοποιηθεί σωματικά από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από άτομο του περιβάλλοντος της Super Κικής.

Διαβάστε επίσης: Εξέλιξη έκπληξη για τον πάγκο: Με αυτόν μιλάει ο Παναθηναϊκός

«Καλησπέρα σε όλους! Είμαι η Super Κική για όλους όσους δεν τους θυμούνται και το λένε λάθος και είμαι εδώ για να απολογηθώ και να μιλήσω για τα αυτονόητα. Πριν 12 χρόνια γνωρίστηκα με την Αντρέα στη φυλακή, όπου εκεί γέννησε και της βάφτισα και το παιδί. Βγαίνοντας πήγαμε στο πρόγραμμα απεξάρτησης, όπου εκεί γνώρισε αυτόν και έκαναν ερωτική σχέση. Δεν θα κάτσω να φτιάξω σήριαλ του Παπακαλιάτη, ούτε θα πω λεπτομέρειες, θα σας δείξω φωτογραφίες που μιλάνε από μόνες τους…», ανέφερε αρχικά η Super Κική σε story της.

Και πρόσθεσε: «Αν όμως είχε συμβεί μια συνηθισμένη γυναικοκτονία απλά θα προσθέτατε την Αντρέα στον αριθμό των γυναικοκτονιών στο καταστατικό που υπάρχει στην Ελλάδα. Σωστά; Υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις μηνύσεις εις βάρος του από την ίδια που δεν έχει γίνει τίποτα».

«Τέλος να σας πω ότι εγώ και θα το ξανακάνω και θα το ξαναέκανα όσες φορές ακόμη χρειαστεί και με όποιον τρόπο για να υποστηρίξω τον οποιονδήποτε φίλο μου. Ευχαριστώ και αυτούς που δεν μας στηρίζουν, τα φιλιά μου», τόνισε η ίδια.

   

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ