Τραγωδία στα Τέμπη: 38 νεκροί, 85 τραυματίες και εγκλωβισμένοι! (pics)

Τραγωδία στα Τέμπη: 38 νεκροί, 85 τραυματίες και εγκλωβισμένοι! (pics)

Σιδηροδρομική τραγωδία μετά τη σφοδρή σύγκρουση δύο τρένων και τον εκτροχιασμό του επιβατικού με τουλάχιστον 350 επιβάτες, έξω από τη Λάρισα. Πολλοί νεκροί και δεκάδες τραυματίες. Παρακολουθήστε όλες οι εξελίξεις.

Τραγικό δυστύχημα με τρένο συνέβη το βράδυ της Τρίτης έξω από τα Τέμπη. Επιβατική αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με εμπορική και βαγόνια τυλίχτηκαν στις φλόγες. Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των νεκρών, πολλοί οι σοβαρά τραυματισμένοι επιβάτες, εγκαυματίες και ακρωτηριασμένοι.

Βίντεο από το σημείο της σύγκρουσης, μαρτυρίες, οι επίσημες ανακοινώσεις των Αρχών και η τεράστια επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό ανθρώπων. Μέχρι στιγμής υπάρχουν τουλάχιστον 38 νεκροί από τη σφοδρή σύγκρουση στα Τέμπη, πάνω από 85 τραυματίες, ενώ είναι δεκάδες οι εγκλωβισμένοι, καθώς στο τρένο επέβαιναν 350 άτομα!

Γερανοί σηκώνουν τα συντρίμμια των βαγονιών και δυστυχώς ήδη έχουν εντοπίσει αρκετά απανθρακωμένα πτώματα, με τον τραγικό απολογισμό να εκτιμάται ότι θα αυξηθεί τις επόμενες ώρες.

10:00 Τριήμερο πένθος

Κηρύσσετε τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών με τους 36 νεκρούς, με ισχύ από σήμερα, 1η Μαρτίου, με μεσίστια έπαρση σημαίας σε όλα τα δημόσια κτήρια και αναστολή των δημοσίων εορταστικών εκδηλώσεων.

9:35 Στους 36 οι νεκροί

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών όσο προχωρούν οι έρευνες. Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής 36 άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο στο δυστύχημα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ