Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Τι μας ξημερώσες θεεε μου… Καλό ταξίδι Λεβέντη μου…» – Τα πρώτα πρόσωπα της τραγωδίας!

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Τι μας ξημερώσες θεεε μου… Καλό ταξίδι Λεβέντη μου…» – Τα πρώτα πρόσωπα της τραγωδίας!

Αγνοούνται στα συντρίμια η 24χρονη Αναστασία και ο 23χρονος Κύπρος!

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την Εθνική Τραγωδία που σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τρίτης (28/2), έπειτα από σύγκρουση δύο τρένων στα Τέμπη. Παράλληλα, αγνοούνται στα συντρίμμια η 24χρονη Αναστασία και ο 23χρονος Κύπρος!

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το protinews.com.gr, νεκρός είναι ο μηχανοδηγός Γιώργος Κουτσούμπας με καταγωγή από την Αμαλιάδα, που εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στην Hellenic train από τότε που σταμάτησε η λειτουργία του σιδηροδρομικού δικτύου στην Ηλεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Κουτσούμπας ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην πόλη της Αμαλιάδας, όπου ζούσε εδώ και χρόνια με την οικογένεια του.

Διαβάστε επίσης: Τέμπη: Ποδοσφαιριστής της Γ’ Εθνικής βρισκόταν μέσα στο τρένο

Επίσης, στη μοιραία αμαξοστοιχία σύμφωνα με το lamiareport.gr ήταν και ο 35χρονος Σπύρος Βούλγαρης από το Λιανοκλάδι, μηχανοδηγός στην Hellenic Train, για τον οποίο οι πληροφορίες θέλουν να ανέβαινε στην συμπρωτεύουσα ως επιβάτης προκειμένου να αναλάβει εμπορική αμαξοστοιχία την επομένη για την Αθήνα.

Οι δικοί του άνθρωποι, οι φίλοι και συγχωριανοί του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι από τη μία στιγμή στην άλλη «έφυγε» από κοντά τους. Αν και έμενε στην Αθήνα, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας το πέρασε μαζί τους, διασκεδάζοντας στις καρναβαλικές εκδηλώσεις. Όλοι κάνουν λόγο για ένα εξαιρετικό παιδί, με βαθύ το αίσθημα του εθελοντισμού, που ενδιαφερόταν για όλους.

Σύμφωνα με τις ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές της «Πρώτης» εντός της αμαξοστοιχίας υπήρχαν συνολικά πέντε μηχανοδηγοί, εκ των οποίων οι τέσσερις εργάζονταν κανονικά στο μοιραίο δρομολόγιο, ενώ ο πέμπτος ταξίδευε ως επιβάτης.

Πηγή: Athensmagazine.com

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ