Τέμπη: Νέα ερωτήματα για το βράδυ της σύγκρουσης – Ποιος έσβησε με μπλάνκο τις αλλαγές βάρδιας;

Τέμπη: Νέα ερωτήματα για το βράδυ της σύγκρουσης – Ποιος έσβησε με μπλάνκο τις αλλαγές βάρδιας;

Συνεχώς προκύπτουν νέα στοιχεία μετά την τραγωδία.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την τραγωδία με τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη μετά και τις νέες ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν σε βάρος των δύο σταθμαρχών και του επιθεωρητή Λάρισας.

Τα ερωτήματα που γεννιούνται για τις ευθύνες είναι πολλά με τους εμπλεκόμενους να επιρρίπτουν την ευθύνη ο ένας στον άλλον. Επίσης κάτι άλλο που πρέπει να εξεταστεί είναι αν οι βάρδιες των σταθμαρχών κύλησαν κανονικά το μοιραίο βράδυ της σύγκρουσης ή αν κάποιος έφυγε νωρίτερα.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Αυτή είναι η απαγορευμένη ουσία και η ποινή στον Μήτογλου

Ένα ακόμα ερώτημα σε αυτό το σημείο γεννάται και από το βιβλίο που έχουν οι σταθμάρχες για τις βάρδιες τους, το οποίο σύμφωνα με ρεπορτάζ του TLive έχει σβήσιμο με μπλάνκο το βράδυ του δυστυχήματος.

Συγκεκριμένα ο κατηγορούμενος σταθμάρχης υποστηρίζει στην απολογία του πως όταν τελειώνει τη βάρδια του ένας σταθμάρχης είναι υποχρεωμένος να υπογράψει και να παραδώσει το βιβλίο που έχουν στον επόμενο σταθμάρχη που έχει βάρδια.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι η ώρα παράδοσης και παραλαβής έχει σβηστεί με μπλάνκο. Η συγκεκριμένη κίνηση δημιουργεί ερωτήματα αν το μπλάνκο χρησιμοποιήθηκε για να διορθώσει κάποιος ένα λάθος που έκανε ή αν χρησιμοποιήθηκε σκοπίμως από κάποιον για να αλλάξουν οι ώρες μετά το δυστύχημα για να αποκρύψουν κάποια στοιχεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ