Μαρία Τσάλλα: Φαντομάς σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της

Μαρία Τσάλλα: Φαντομάς σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της

Σε δύο από τις δημόσιες εμφανίσεις της, που διαφήμιζε επαγγελματικά ως φωτογράφος, η κατάσκοπος Μαρία Τσάλλα ήταν «κάτω από τα ραντάρ»

Η Μαρία Τσάλλα, όπως αποκάλυψε το in.gr, στο επαγγελματικό της προφίλ ως φωτογράφος είχε διαφημίσει τη «δουλειά» της με κόμικς και φωτογραφίες της σε έκθεση γυμνής φωτογραφίας.

Το φωτογραφικό επάγγελμα, εξάλλου, ήταν ιδανικό άλλοθι για να έχει πάντα μαζί της την φωτογραφική μηχανή και να τραβά φωτογραφίες που μπορεί να ήταν κατασκοπευτικό υλικό για τη Ρωσία. Γι’ αυτό και φρόντιζε να έχει ιστοσελίδα, και facebook που να επιβεβαιώνουν την ιδιότητά της.

Και η υπάλληλος της στο μαγαζί με τα πλεκτά είχε ενημερωθεί ότι είχε σπουδάσει φωτογραφία. «Ήξερα ότι είχε σπουδάσει φωτογραφία. Εγώ έχω μόνο τις καλύτερες εμπειρίες, δηλαδή δεν ήταν ένας κακός άνθρωπος απλά αυτή ήταν η δουλειά της και ήταν υπό βαθύ κάλυμμα όπως λέτε και εσείς οι δημοσιογράφοι εδώ στην Ελλάδα» δήλωσε η υπάλληλος της Μαρίας Τσάλλα.

Το ghosting της κατασκόπου Μαρίας Τσάλλα

Στις επικοινωνίες του in.gr με δύο πρόσωπα που γνωρίζουν, προκύπτει ότι ακολουθούσε τους ίδιους κανόνες. H Μαρία Τσάλλα εμφανιζόταν για λίγο και μετά «γινόταν …καπνός».

Στα εγκαίνια των γυμνών φωτογραφιών εμφανίστηκε, έμεινε 2-3 λεπτά και μετά χάθηκε. Κάτι ανάλογο περιέγραψε και ο ιδιοκτήτης της σχολής εκμάθησης ελληνικών. «Ήλθε σε λίγα μαθήματα και μετά χάθηκε», είπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ