Συνεδριάζει σήμερα το Συντονιστικό Κέντρο Ασφάλειας Σιδηροδρόμων – Σύγκρουση ΡΑΣ – ΟΣΕ

Συνεδριάζει σήμερα το Συντονιστικό Κέντρο Ασφάλειας Σιδηροδρόμων – Σύγκρουση ΡΑΣ – ΟΣΕ

Το συντονιστικό κέντρο θα απαρτίζεται από εκπροσώπους του ΟΣΕ, της ΕΛ.ΑΣ, της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ και της Hellenic Train

Την πρώτη του συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει σήμερα, Σάββατο το Συντονιστικό Κέντρο Ασφάλειας Σιδηροδρόμων που συγκροτήθηκε χθες, όπως ανακοίνωσε ο ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για θέματα υποδομών και μεταφορών, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Το Συντονιστικό Κέντρο έχει έδρα την αίθουσα διαχείρισης κρίσεων του Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών του ΟΣΕ και σε αυτό θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του ΟΣΕ, του Πυροσβεστικού Σώματος, της Ελληνικής Αστυνομίας, του ΕΚΑΒ και της Hellenic Τrain.

Σκοπός της επιτροπής θα είναι ο συντονισμός δράσεων που αφορούν τη συντήρηση και αναβάθμιση των υποδομών ασφαλείας των σιδηροδρόμων.

Στην πρώτη συνεδρίαση θα είναι παρών και ο υπουργός, Γιώργος Γεραπετρίτης ενώ μετά τη λήξη της συνεδρίασης θα ακολουθήσουν δηλώσεις.

Σύγκρουση ΡΑΣ – ΟΣΕ

Την ίδια ώρα, την έντονη αντίδραση του ΟΣΕ προκάλεσε η ανακοίνωση της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων, μέσω της οποίας χαρακτηρίζεται «ανεπαρκής» η εκπαίδευση του 59χρονου σταθμάρχη και ζητείται η απομάκρυνση όλων όσων εκπαιδεύτηκαν με τον ίδιο τρόπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ