Δημοσκόπηση: Κάτω του 4% η ψαλίδα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ – Δεν έπεισε η συγγνώμη Μητσοτάκη για τα Τέμπη

Δημοσκόπηση: Κάτω του 4% η ψαλίδα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ – Δεν έπεισε η συγγνώμη Μητσοτάκη για τα Τέμπη

Οργή και απογοήτευση είναι τα δύο συναισθήματα που επικρατούν στην κοινή γνώμη για την τραγωδία στα Τέμπη σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Alco.

Μικραίνει η διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Alco για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Ευθύνες σε όλους τους αρμόδιους καταλογίζει η πλειοψηφία των πολιτών για τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη ενώ τα συναισθήματα που κυριαρχούν είναι οργή και απογοήτευση.

Η συνολική εικόνα της κυβέρνησης επλήγη πολύ αρνητικά από την τραγωδία στα Τέμπη, σύμφωνα με το 44% όσων συμμετείχαν στη δημοσκόπηση και τέλος, πάνω από το 50% δεν θεωρεί ειλικρινή τη συγγνώμη του Κυριάκου Μητσοτάκη για το δυστύχημα.

Στις 3,6 μονάδες η διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Στις 3,6 μονάδες βρίσκεται η διαφορά Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, κάτω δηλαδή από τις 4 μονάδες της προηγούμενης δημοσκόπησης της Pulse.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 28,4%, ο ΣΥΡΙΖΑ 24,8%, το ΠΑΣΟΚ 9,3%, το ΚΚΕ 6%, η Ελληνική λύση 3,8, το ΜεΡΑ 25 3,4%, Έλληνες 3,4%, Εθνική Δημιουργία 1,1%, άλλο κόμμα 6%, 13,8% αναποφάσιστοι.

Στην παράσταση νίκης, πρώτη αναδεικνύεται η ΝΔ με 44%, ακολουθεί η επιλογή «δεν ξέρω» με 38%, ο με ΣΥΡΙΖΑ 12% και το «άλλο» με 6%.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ