Φρίκη σε ίδρυμα Ανηλίκων της Αθήνας – Εξέδιδαν 14χρονη

Φρίκη σε ίδρυμα Ανηλίκων της Αθήνας – Εξέδιδαν 14χρονη

Σε τρεις συλλήψεις έχει προχωρήσει η Ελληνική Αστυνομία.

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις σε ίδρυμα φιλοξενίας ανηλίκων στην Αθήνα, με την κοινωνική λειτουργό να αποκαλύπτει ότι ένα κύκλωμα εκμεταλλευόταν 14χρονη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το κύκλωμα των παιδόφιλων έπαιρνε συχνά από το ίδρυμα την ανήλικη μαθήτρια -με τη θέλησή της- και την επέστρεφε μετά από λίγες ώρες.

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο – Ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα;

Ο ρόλος ενός 30χρονου

Συλλέγοντας πληροφορίες για την 14χρονη από άλλα κορίτσια που φιλοξενούνται στο ίδρυμα, η κοινωνική λειτουργός διαπίστωσε ότι η 14χρονη διατηρούσε επαφές με έναν 30χρονο άνδρα.

Η ανήλικη αποκάλυψε στην κοινωνική λειτουργό ότι βρέθηκε σε ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας με τρεις άνδρες, με ένα εκ των οποίων μάλιστα βρέθηκε κλεισμένη για ώρες σε δωμάτιο.

Αν και προσπάθησε να την πείσει να επιστρέψει στο ίδρυμα φιλοξενίας, η 14χρονη δήλωσε ότι δεν θα το κάνει.

Η συμφωνία των 100 ευρώ

Μάλιστα, το ανήλικο κορίτσι μιλώντας με την αδερφή της, ανέφερε ότι έχει συμφωνήσει με τον 30χρονο να εκδίδεται για 100 ευρώ. Όπως είπε θα της παρέχουν επιπλέον σπίτι στην περιοχή της Ελευσίνας, όπου θα λαμβάνουν χώρα οι ερωτικές συνευρέσεις, ρούχα και εσώρουχα.

Άμεσα ενημερώθηκε από την κοινωνική λειτουργό η Άμεση Δράση, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν το αυτοκίνητο των ανδρών και να συλλαμβάνουν τρία άτομα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ