Ηλιούπολη: Πατέρας ανήλικου παιδιού ο προπονητής που βίαζε ανήλικες – Τι είπε η αδελφή του

Ηλιούπολη: Πατέρας ανήλικου παιδιού ο προπονητής που βίαζε ανήλικες – Τι είπε η αδελφή του

Η υπόθεση βιασμού ανηλίκων στην Ηλιούπολη προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό - Πληροφορίες για την δράση του 44χρονου κατηγορούμενου

Πατέρας ενός ανήλικου παιδιού είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος προπονητής Ταε Κβον Ντο, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών, στην Ηλιούπολη.

Ο δράστης βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες, καθώς η ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του περιλαμβάνει αδικήματα για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή, οπότε ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Πώς παρέσερνε τα θύματά του

Ο 44χρονος προπονητής είχε καταστρώσει ένα σχέδιο, προκειμένου να κερδίζει την εμπιστοσύνη των ανήλικων κοριτσιών, αλλά και να μην κινεί υποψίες στους γονείς για τις πολύωρες προπονήσεις των παιδιών τους.

Εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα και τη θέση του σε αθλητικό σύλλογο, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών, τις οποίες αρχικά εκθείαζε για τις ικανότητές τους στο άθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ