Εφετείο: «Έτρεχε πίδακας το αίμα – Μου θύμισε την επίθεση στον Άλκη Καμπανό» – Συγκλονίζει μάρτυρας

Εφετείο: «Έτρεχε πίδακας το αίμα – Μου θύμισε την επίθεση στον Άλκη Καμπανό» – Συγκλονίζει μάρτυρας

Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας του νέου επεισοδίου οπαδικής βίας έξω από το Εφετείο.

Τη σφοδρότητα της νέας οπαδικής επίθεσης που σημειώθηκε το πρωί στο Εφετείο όταν ομάδα δεκάδων ατόμων χτύπησε με βία και μαχαίρωσε έναν νεαρό, περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας.

«Βρισκόμουν στα σκαλιά του Εφετείου και ξαφνικά δύο άνθρωποι δέχθηκαν επίθεση από μια ομάδα περίπου 15 ατόμων, που δεν ήταν κουκουλοφόροι αλλά είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους με μπουφάν για να μην γίνουν αντιληπτοί.

Επιτέθηκαν στο ένα θύμα με μπουνιές, κλωτσιές και κράνη. Γύρισα στην αστυνομία και φώναξα. Μέχρι να γυρίσω να κοιτάξω στη μεριά του, τον είχαν μαχαιρώσει στον μηρό, έτρεχε πίδακας το αίμα και κατευθείαν θυμήθηκα την υπόθεση του Άλκη Καμπανού» συγκλονίζει ο μάρτυρας.

«Με το που έγινε η επίθεση, κατέβηκαν τα ΜΑΤ και είδαν το αίμα να τρέχει, χρησιμοποίησαν κρότου λάμψης και οι δράστες της επίθεσης τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικοί τους κυνήγησαν λίγο αλλά είδα ότι διέφυγαν» λέει για τους δράστες της επίθεσης.

«Το θύμα είχε ξαπλώσει κάτω, έτρεχε το αίμα ποτάμι από το πλάι του ποδιού του, του το έδεσαν θαμώνες καφετέριας εδώ δίπλα και ένα φιλικό του πρόσωπο τον πήρε στο αμάξι και τον πήγε στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία μας είπε μετά το περαστικό ότι ήταν σε εξέλιξη κάποια δίκη για περιστατικό οπαδικής βίας» καταλήγει ο μάρτυρας της επίθεσης.

Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο της επίθεσης

Όπως φαίνεται στα βίντεο και στις φωτογραφίες ντοκουμέντο που ήρθαν στο φως το θύμα βρίσκεται αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου με τους απλούς ανθρώπους να προσπαθούν να τον σώσουν, πριν έρθει ένα λευκό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε πιθανότατα ο πατέρας του για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Γιος πασίγνωστου επιχειρηματία

Ο άνδρας που τραυμάτισαν είναι γιος πασίγνωστου επιχειρηματία πώλησης και εμπορίας σκαφών, χρόνια στο χώρο, ο οποίος έχει πολύ γνωστή εταιρεία στα βόρεια προάστια

Έχει άλλον έναν γιο και μία κόρη και μεγαλώνει μόνος του τα παιδιά του, καθώς η γυναίκα του απεβίωσε πριν δύο χρόνια.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στην εκπομπή T-Live που επικοινώνησαν και με τον πατέρα και με τον αδερφό του θύματος, οι οποίοι είναι σε σοκ και προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί, ο νεαρός έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο έχει πολύ σοβαρά τραύματα και γι’ αυτό είναι πολύ κρίσιμες οι τελευταίες ώρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ